Tsai Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Just now, levi said: doživotna je valjda za ubistvo, ovaj nikoga nije ubio ne može smrtna kazna za sve. čak i u šerijatu se zna za šta se odseca ruka a za šta glava Dozivotna za silovanje dece, zar to nije u tijaninom zakonu? Ne znam odakle ti ideja da podrzavam smrtnu kaznu, bar triput samo na ovoj temi sam ponovio da sam izricito protiv
pt 2.0 Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 12 minutes ago, nautilus said: igor juric je budala pls, elaborate. hvala bogu da je devojčica pronađena... uz rizik da zvučim kao know it all asshole - zar je moguće da potraga sa toliko policajaca traje toliko dugo?
garmonbozia Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 (edited) Izgleda da su ga uhvatili: Edited December 29, 2019 by garmonbozia
Ted Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 (edited) zavisi od toga šta će mu staviti na teret, radi se o detetu u smislu KZ, što znači da je doživotna moguća i za silovanje ako je isto izvršeno prema detetu (do 14 godina).nije neophodno da je nastupila smrt ukoliko je dete u pitanju Edited December 29, 2019 by Ted
Malvo Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Hvala Bogu da je ziva. Sad ce morati da se izbori sa ko zna kakvim traumama i protiv obelezavanja u svojoj sredini i ovih novinarskih lesinara koji nece umeti da se zaustave. A dete tek treba da zavrsi skolu, krene u srednju, pocne zivot... Ako se on stvarno sve vreme krio u rodnom selu majke, onda povlacim veci deo onoga sto sam napisao, ali nisam verovao da stvarno mogu da budu toliko nesposobni. Deset dana se krio u obliznjem selu, pritom rodnom mestu majke. I tu bi trebalo detaljno procesljati, nema sanse da nije bilo olosa koji mu je pomagao ili nesto znao ili video.
levi Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 17 minutes ago, Tsai said: Dozivotna za silovanje dece, zar to nije u tijaninom zakonu? Ne znam odakle ti ideja da podrzavam smrtnu kaznu, bar triput samo na ovoj temi sam ponovio da sam izricito protiv znam, ne kažem tebi, nego generalno
Ted Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 10 minutes ago, pt 2.0 said: pls, elaborate. hvala bogu da je devojčica pronađena... uz rizik da zvučim kao know it all asshole - zar je moguće da potraga sa toliko policajaca traje toliko dugo? moguće je, zavisi od milion stvari i nije moguće reći definitivno bez da se detaljno znaju činjenice. sam broj tragača nije toliko bitan koliko druge stvari, npr. njihovo iskustvo, poznavanje terena, konfiguracija terena, vremenske (ne)prilike, inteligencija i veština onoga ko beži, u novije vreme i informacione tehnologije, informacije dobijene od građana itd
Bogotac Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Cenim da su tu bili,ali nisu nikoga ostavili da bude za slucaj da se vrati,a vratio se
levi Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 i nije nikakav Tijanin zakon, nego radikalski pooštren krivični zakon, Igor Jurić je tu samo korisna budala, da bi javnost lakše progutala
villiem Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 (edited) 5 minutes ago, levi said: i nije nikakav Tijanin zakon, nego radikalski pooštren krivični zakon, Igor Jurić je tu samo korisna budala, da bi javnost lakše progutala Da, moguca zloupotreba Edited December 29, 2019 by villiem
Tsai Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 U pravu ste oboje, samo smatram da tipu kao sto je ovaj jednostavno nije mesto na slobodi, vise nikada...
Lena Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Je li istina da je Studio B pre 11h objavio da je devojčica pronađena? Izlete mi ta informacija...
InvisibleLight Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Sad sam tek videla vest..sretna sam ato je dere zivo, beskrajno Ostalo...nemam snage razmisljati
Recommended Posts