Filozof manijak Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 O-ho! Poteže se i teška artiljerija u potrazi za jednim berberinom. Ovo postaje još gora farsa od one sa ubijenom pevačicom
Tsai Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 4 minutes ago, villiem said: vulin ide na teren To je znak da su mozda nasli pa ide da pobere zasluge. Daj boze da je tako
gone fishing Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 za pevačicu su odmah posumnjali na muža, samo jedna stvar je da znaš da je neko nešto uradio a sasvim druga možeš li to da dokažeš, zato je i vršen toliki pritisak na njega iz medija valjda da bi prsao i priznao da je on ubica, suđenje je počelo a njegovi advokati deluju sigurni da će ga osloboditi, videćemo ishod suđenja
gospa buba Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 da kaže da se u junu neće kandidovati za predsednika stranke pa ko ce biti? i shta ce on? morace onaj spok, on pokazuje tragove inteligencije, negde duboko ispod ekstremnog prostakluka. da sam ja vuchic vec bi mi bilo frka sent from bubamoto
villiem Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 2 minutes ago, Tsai said: To je znak da su mozda nasli pa ide da pobere zasluge. Daj boze da je tako ne znam, nije on odredjen za slikanje, to je treci/cetvrti nivo
duda Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Ja se stvarno plašim da svi mi što živimo u septičkoj jami, a koji još nismo izgubili čulo mirisa, polako gubimo razum. Evo ja pokušavam da budem nekako razumna a muž potpuno poludeo. On misli da je nemoguće da nam je policija toliko nesposobna, već da je u pitanju ujdurma druge vrste. Ne znam šta da mislim više
Lena Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 3 minutes ago, gospa buba said: pa ko ce biti? i shta ce on? morace onaj spok, on pokazuje tragove inteligencije, negde duboko ispod ekstremnog prostakluka. da sam ja vuchic vec bi mi bilo frka sent from bubamoto Ma da...tako je izjavljivao i da mu ne pada na pamet da se kandiduje za predsednika države
Tsai Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 2 minutes ago, dùda said: Ja se stvarno plašim da svi mi što živimo u septičkoj jami, a koji još nismo izgubili čulo mirisa, polako gubimo razum. Evo ja pokušavam da budem nekako razumna a muž potpuno poludeo. On misli da je nemoguće da nam je policija toliko nesposobna, već da je u pitanju ujdurma druge vrste. Ne znam šta da mislim više Moguce je. A moguce je i da je ovaj psihopata malo inteligentniji nego sto se cini. Toliko serija, filmova i tv rekonstrukcija o ovakvim monstrumima koji su uspesno bezali zakonu. A to da gubimo razum svi, apsolutno. Ja ziv nisam dok ga ne uhvate
pbg12345 Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 38 minutes ago, Malvo said: Kao sto rekoh, napolju je minus, zadnjih dana pada i sneg, a makar ona je ko zna u kakvom stanju, u najboljem slucaju je iscrpljena. Moraju biti negde na stalnom izvoru toplote u ovim danima, nece preziveti dve noci bez vatre. Ne mogu se stalno grejati u zatvorenom prostoru, taj dim mora negde da izlazi i da bude vidljiv iz daljine ili vazduha, takodje ne verujem da mogu da provode dve trecine dana u potpunom mraku, neko bi negde nesto primetio dosad. Deset dana obezbedjivati svezu hranu i vodu? Nema sanse da su na tom podrucju i da ih jos uvek nisu pronasli, zive ili mrtve, koliko god da su nesposobni i haoticno organizovani. Ili su pronadjeni, ili uopste nisu u tim selima. ili ovaj ima pomoc, pa borave kod tog u kuci
gone fishing Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 3 minutes ago, Tsai said: Moguce je. A moguce je i da je ovaj psihopata malo inteligentniji nego sto se cini. Toliko serija, filmova i tv rekonstrukcija o ovakvim monstrumima koji su uspesno bezali zakonu. A to da gubimo razum svi, apsolutno. Ja ziv nisam dok ga ne uhvate psihijatri veštaci su na ranijim suđenjima ustanovili da se radi o visoko inteligentnoj osobi sa poremećajem ličnosti, tako da on nije ni lud a još manje glup... - ako ima pomagače može se kriti beskrajno, uostalom zar se karadžić nije krio u sred sivograda, samo je pustio kosu i bradu, mladić čak ni to a krio se u selu u sred banata...
Lena Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Ja se bojim da on odavno nije na tom terenu. Napuštenih sela po Srbiji koliko hoćeš, može da bude bilo gde.
Tsai Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 (edited) 4 minutes ago, gone fishing said: psihijatri veštaci su na ranijim suđenjima ustanovili da se radi o visoko inteligentnoj osobi sa poremećajem ličnosti, tako da on nije ni lud a još manje glup... - ako ima pomagače može se kriti beskrajno, uostalom zar se karadžić nije krio u sred sivograda, samo je pustio kosu i bradu, mladić čak ni to a krio se u selu u sred banata... Nije bas za poredjenje. Za Rashu su mnogi znali gde je al se cutalo Mozda bi mogli na osnovu gps trackinga telefona u prethodnih par meseci pa vide dal je putovao jos negde po srbiji vise puta letos Edited December 29, 2019 by Tsai
Goranz Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 3 minutes ago, gone fishing said: - ako ima pomagače može se kriti beskrajno, uostalom zar se karadžić nije krio u sred sivograda, samo je pustio kosu i bradu, mladić čak ni to a krio se u selu u sred banata... Apsolutno. Verovatno je uzeo sobu u hotelu "Lotos" i sad planira da broji stenice do aprila i duže kose i brade.
pbg12345 Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 (edited) 8 minutes ago, gone fishing said: psihijatri veštaci su na ranijim suđenjima ustanovili da se radi o visoko inteligentnoj osobi sa poremećajem ličnosti, tako da on nije ni lud a još manje glup... - ako ima pomagače može se kriti beskrajno, uostalom zar se karadžić nije krio u sred sivograda, samo je pustio kosu i bradu, mladić čak ni to a krio se u selu u sred banata... dobro, ti haski begunci su ipak nesto drugo ponovo, ogroman propust je uradjen u startu, posto on zivi bukvalno u naselju pored njeog visestruki povratnik, kog sira okolina itekako poznaje po tim (ne)delima ima niz tekstova gde su se iz komsiluka zalili kad je prvi put izasao zbog svoje i bezbednosti najblizih i onda umesto da po prijavljivanju nestanka on bude u fokusu, imamo situaciju da se on skriva u snajinoj porodicnoj kuci to je nedopustivo sumnjam da je mogao pobeci daleko ili ima pomoc i boravi kod nekog koga policija nije proveravala ili eventualno na okolnim planinama Edited December 29, 2019 by pbg12345
Recommended Posts