Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Pa oni bi voleli da nađu dete preklano, pa da okače slike

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Neverovatna nesposobnost svih,nemam reci,znao sam da je haos po tim sluzbama ali ovo:ph34r:

Posted

Ja sam sad već siguran da su pronašli ili njega ili nju, nego ne znaju šta s tim da rade. Napolju je minus, nije proleće, pa da kampuju u prirodi danima. Druga mogućnost je da uopšte nisu na tom terenu koji se pretražuje.

Posted

Pa mogu biti bilo gde realno, nedelju dana kasnije.

Posted

Upravo,jos Rebic kaze danas 95 posto da je on,ako ih ne nadju ima gazda slinavog pod bus da baci

Posted
10 minutes ago, Malvo said:

Ja sam sad već siguran da su pronašli ili njega ili nju, nego ne znaju šta s tim da rade. Napolju je minus, nije proleće, pa da kampuju u prirodi danima. Druga mogućnost je da uopšte nisu na tom terenu koji se pretražuje.

Ma gde su ih nasli, daj, necemo i mi da poludimo uz x files teorije. Kako ne znaju sta ce s njima da rade? Njega u pritvor, nju roditeljima, ne tripuj se

Posted
13 minutes ago, Bogotac said:

Neverovatna nesposobnost svih,nemam reci,znao sam da je haos po tim sluzbama ali ovo:ph34r:

spacer.png

Posted

policija, vojska i BIA. 

ovakav beg ni nevidljvom nindzi koji besumno leti ne bi posao za rukom.

Posted

Kako danas na kzs smradinu niko ne sme da pita za otmicu i crnu goru.

Posted

shto uopshte drzi kzsh ako nije crna gora i otmica? zar se desilo neshto drugo, nevidjen uspeh i slichno?

sent from bubamoto

Posted
25 minutes ago, Tsai said:

Ma gde su ih nasli, daj, necemo i mi da poludimo uz x files teorije. Kako ne znaju sta ce s njima da rade? Njega u pritvor, nju roditeljima, ne tripuj se

Kao sto rekoh, napolju je minus, zadnjih dana pada i sneg, a makar ona je ko zna u kakvom stanju, u najboljem slucaju je iscrpljena. Moraju biti negde na stalnom izvoru toplote u ovim danima, nece preziveti dve noci bez vatre. Ne mogu se stalno grejati u zatvorenom prostoru, taj dim mora negde da izlazi i da bude vidljiv iz daljine ili vazduha, takodje ne verujem da mogu da provode dve trecine dana u potpunom mraku, neko bi negde nesto primetio dosad. Deset dana obezbedjivati svezu hranu i vodu? Nema sanse da su na tom podrucju i da ih jos uvek nisu pronasli, zive ili mrtve, koliko god da su nesposobni i haoticno organizovani.

Ili su pronadjeni, ili uopste nisu u tim selima.

Posted
27 minutes ago, Filozof manijak said:

spacer.png

Nije ovako nesto posao ni za ministra ni za predsednika vlade, oni su politicari, danas jesu, sutra nisu, ali je utoliko vise slika i prilika sveopste devastacije na srednjim i nizim nivoima institucija, na kojima drzava pociva ma ko bio na vlasti.

I utoliko pre sto slucaj nema politickog ni u tragovima: ovakve situacije profesinalne odrganizacije, resavaju rutinski, reaguje se prekticno po automatizmu, politicari se po defaultu drze po strani, a profesija - kada je ima iole vredne te kvalifikacije - radi svoj posao.

Politicari dodju na kraju, ogrebu se malo popularnosti ako se sve zavrsi kako treba, ako ne, izraze prigodno zaljenje.

I - ako su Politicari - postave pitanje zasto i zbog cega to nije islo kako treba, sta uraditi da drugi put bude bolje...

Posted
41 minutes ago, 3opge said:

policija, vojska i BIA.

+ poternica Interpola :isuse:

Posted
33 minutes ago, gospa buba said:

shto uopshte drzi kzsh ako nije crna gora i otmica? zar se desilo neshto drugo, nevidjen uspeh i slichno?

sent from bubamoto

da kaže da se u junu neće kandidovati za predsednika stranke :dry: