Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

trebalo bi da prežive oboje, ovaj ne deluje kao ubica/samoubica

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
3 minutes ago, levi said:

trebalo bi da prežive oboje, ovaj ne deluje kao ubica/samoubica

i ja sam tako mislila pa procitala izjavu komsije da mu je ovaj rekao da se vise ne vraca u zatvor gde su ga tukli,bio u samici itd..

Posted

ponovo, on se krio u porodicnoj kuci bratove zene

pa to je prvo mesto na kom su ih trebali traziti

zima je, u beogradu pada sneg, na tim brdima sigurno nije toplije, dakle krije se u nekom objektu

ako nema pomoc nekog spolja, ko uzgred nema dosije, sa potragom nesto debelo nije u redu

Posted
3 hours ago, ToniAdams said:

Čekaj, znalo se da se od letos sprema i niko nije reagovao?

mislim da je tu mogućnost prva iznela novinarka koja je pratila njegov slučaj pre 15 godina. meni je nepoznata, verovatno neka lokalna novinarka, nije delovala preterano vispreno... ali pratila je prošlu potragu, suđenje i stekla je takav utisak. 

kasnije su drugi govorili o detaljima prethodnih otmica i o tome kako nijednu žrtvu nije oteo silom, nego je imao spremnu priču, tako da su polazile sa njim dobrovoljno. a za te priče je prethodno posmatrao žrtve i prikupljao određene informacije koje bi mu pomogle da osmisli pristup.

2 hours ago, InvisibleLight said:

i ja sam tako mislila pa procitala izjavu komsije da mu je ovaj rekao da se vise ne vraca u zatvor gde su ga tukli,bio u samici itd..

čini mi se da sam nekad čula da robijaši razbojnici, lopovi i ubice ove koji robijaju zbog silovanja smatraju nižim bićima.

nego, što je napisao neko pre par strana, sve mi se više čini da je ovo nemoguće i da se priprema filmski rasplet u kome će predsednik upucati otmičara lično i izneti devojčicu na rukama pred kamere.

jutros me zove majka da mi ispriča šta se dogodilo u lokalnoj prodavnici... ušla nešto da kupi i prošla pored kasirke koja je pušila napolju ispred ulaza. posle par sekundi, utrčava kasirka u radnju sa cigarom i vrišti, eno ga ubica kupuje novine na kiosku... i onda su svi istrčali, valjda da ga jure. mislim, na sred dorćola...

dakle, mogu da zamislim kako je tek izludeo običan svet na jugu srbije.

Posted
3 minutes ago, Lena said:

Sad pročitah da se i BIA priključila potrazi.

:isuse:

sta ce da rade, da vrse prismotru, snimaju ga krisom? Vlast od ovoga pravi medisjki cirkus, sledi serijal "nevidljivi covek"

Odgovornost za ovo - nicija, mozda Djilas i Solak izvrsili losu reformu policije za svoja vakta ili napisali licno lose protokole za ovakve situacije, sudija Majic ohrabrio pravosudje da pusta iz zatvora ovakve tipove,...

Onaj SNSovac sto je mahao u skoli pred decom bombom i pucao iz kalasnjikova je (za medije) propao u zemlju. Jebemte drzavo nesposobna

Posted

Tako sam i ja reagovala, nego zaboravih da stavim taj smajli.

Posted
56 minutes ago, slepa živana said:

jutros me zove majka da mi ispriča šta se dogodilo u lokalnoj prodavnici... ušla nešto da kupi i prošla pored kasirke koja je pušila napolju ispred ulaza. posle par sekundi, utrčava kasirka u radnju sa cigarom i vrišti, eno ga ubica kupuje novine na kiosku... i onda su svi istrčali, valjda da ga jure. mislim, na sred dorćola...

dakle, mogu da zamislim kako je tek izludeo običan svet na jugu srbije.

Ima smisla, verovatno se Blic u tom kraju razgrabi čim stigne pa je čovek morao do Beograda, da vidi šta se piše o njemu i gde ga traže.

Posted

Ja bih detaljno ispitao njegovu familiju, nisu tu cista posla, pogotovu nakon sto sam procitao one uzase koje mu je keva radila kad je bio klinac. Bukvalno mi se fizicki povraca od svega ovoga

Posted

Bukvalno ko u onoj seriji Criminal minds sa profajlerima serijskih ubica/mucitelja

Posted

Krenula i Vojna policija i Tim za traganje i spašavanje sa psima...

Ne znam šta su čekali do sada.

Posted
Ne znam šta su čekali do sada.
Pa to, bolje da ćute...

... Shiit has hit the fan...

Posted (edited)
4 hours ago, Lena said:

Zar nisu psi ukljuceni odmah? Cini mi se da sam negde procitao/cuo.

Ne smem da pogledam kioske vec nekoliko dana da se ne otrujem od naslova.

Edited by Caligula
Posted (edited)

Ne znam za pse, ali ako već postoji ovakav tim ne razumem zašto se čekalo skoro 10 dana da se uključe oni i vojska, a to dete proživljava ko zna šta.

Naravno, neće se policija prozivati za nesposobnost, nego se postavlja pitanje šta je radila škola :isuse:

"Имајући у виду озбиљност и тежину информација које су медији до сада објавили, Заштитник грађана је данас покренуо поступак контроле законитости рада и основне школе коју девојчица похађа, ради утврђивања чињеница о поступању установе и затражени су одговори на питања када и са ким је установа успоставила комуникацију 20. децембра када се девојчица није појавила на настави", наводи се у саопштењу и додаје се да је рок за одговор оба органа 15 дана.

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/drustvo/3790215/pasalic-pokrenuo-kontrolu-rada-zatvora-i-skole-povodom-slucaja-nestale-devojcice.html?fbclid=IwAR0yI0yAFPv_nh5vvnFNPxG7OVKoxi5ZPASNEMtNeWJQQj3kym4yJOW-XB4

Edited by Lena
Posted

Brate ovi iz minuta u minut na sajtu blica i kurira izvestavaju u kom pravcu ide istraga oni definitivno nisu normalni. Govna senzacionalisticka.