Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted (edited)
2 minutes ago, ToniAdams said:

Čekaj, znalo se da se od letos sprema i niko nije reagovao?

Ko je znao? Lik je u martu izasao iz zatvora. Najbolje da je isao okolo i pricao kako ce oteti i silovati devojcicu. Lupetanje najstrasnije.

Edit, plus su u to vreme sve novine pisale o njemu kao o manijaku

Edited by nautilus
  • Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Niko da se osmeli da pita:
`Ne beži li ta devojčica SA njim, bez obzira na način na koji li je na to prisilio, naterao, naveo, zaveo...? Ne saučestvuje li svesno -nesvesno u sopstvenoj sreći??? `

Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока

Posted

nebitno. to je dete, nema saglasnost roditelja.

Posted
16 minutes ago, villiem said:

Ako nije u prirodi, seoske kuce su lake za komsijske inspekcije, u vecim sredinama se lakse sklanja, ne registrujes sve sto se desava.

Ne potcenjuj selo, zajebanije je od grada: poslednji четниктм uhvacen je, tacnije, sam se predao 1971. godine.

I to posto ga je sve godine posle rata u sred sela krila supruga.

I posto na sve to nije bio ni na kakvom spisku, poternici glede ratnih zlocina, ni kriv ni duzan...

Doduse, i u Cetinju, poluselu, je pocetkom 70-ih u kuhinji ispod poda pronadjen sahranjen 1 ilegalni povratnik iz emigracije, sahranjen od strane supruge i majke.

U ovom slucaju trazen.

Posted

Ma bre, ovde je trebaki dići sve "pod uniformom" uspostaviti liniju komande i cepaj...
Šta, plaše se da nas Hrvati napadnu, pa ne smeju da voze vojsku...
Gde su sad S&R helilopteri koje kupismo...

Jbga serem i ja, može se ovako iz fotelje, al jbte!

... Shiit has hit the fan...

Posted
12 minutes ago, nautilus said:

Nis je veliki grad, ali nema on para da iznajmi stan a prva stvar koju bi policija trebalo da uradi jeste da porazgovara sa njegovim kontaktima, rodjacima, prijateljima, kolegama, advokatom. Ako to nisu uradili onda su nesposobne budale.

Kontam da tamo ima mnogo napustenih zaselaka sa praznim kucama i stajama,  mislim da je to verovatnije mesto za skrivanje.

bilo je u medijima kako je za otmicu iskoristio sestrin auto, da imaju to na snimku, verujem da su ta kola i našli i da su na tom područiju i organizovali potragu....

Posted

formiras stab da sve koordinise. odredis sefa i ne mesas mu se u posao, ne das novinarima da mu smetaju. ne pustas svakakve informacije i nagadjanja u javnost. posaljes 4 policajca sa jednim nenaoruzanim lovcem vodicem na jednu cuku, drugi tim na drugu, treci na trecu. lokalni policajci koji znaju ljude obidju sva lokalna sela i zaseoke. inspektori popricaju sa svim rodjacima i poznanicima. 

Posted
3 minutes ago, namenski said:

Ne potcenjuj selo, zajebanije je od grada: poslednji четниктм uhvacen je, tacnije, sam se predao 1971. godine.

I to posto ga je sve godine posle rata u sred sela krila supruga.

I posto na sve to nije bio ni na kakvom spisku, poternici glede ratnih zlocina, ni kriv ni duzan...

ne kazem, laik sam, valjda imaju neku staru ljudinu koja zna da razmislja, suludo je poredjati se pa po poljani, to su videli u filmovima al to je situacija kada se traze nepokretne stvari

ako ne ide( a ne ide), menjas pravac, ruzno je sto sada dobija na ozbiljnosti kada ovoliko traje, lose je drzava reagovala na lika koji dva tri puta radi isto

ja imam neki svoj teren, koji bih mogao pokriti planski, nije toliko tesko pretpostaviti lokacije jer uvek neko o nekoj vukojebinskoj staji zna nesto, da postoji, da je pod krovom, da su skrivali partizane, da su pravili nemci, da je tito koristio za lov...jedan covek tesko, ozbiljna organizacija moze da isprati, nije pustinja a nije ni prasuma a nisu ni uslovi, mi smo po snegu i ledu isterali nemce i turke, nije nam nepoznato i nisu ljudi od pene, plus ako im je to posao

Posted (edited)
1 hour ago, SNARC said:

Ja tek sad cujem ovo..verovatno i svi ostali 

Na 22:40. 

Jeb'o vas Nesa slina u dupe pandursko sve do jednog..sa tata Brankom u paketu. 

Odvratna, odvratna drzava..sve moras sam. Oni ga ni sad verovatno ne traze aktivno nego se setkaju da izgleda kao da rade nesto..kako to uvek i biva. 

Govna.

+1

kakva zena Tanja, ode iz studija

ono, izadje zena kroz televizor.

Edited by Caligula
Posted
1 minute ago, villiem said:

ne kazem, laik sam, valjda imaju neku staru ljudinu koja zna da razmislja, suludo je poredjati se pa po poljani, to su videli u filmovima al to je situacija kada se traze nepokretne stvari

ako ne ide( a ne ide), menjas pravac, ruzno je sto sada dobija na ozbiljnosti kada ovoliko traje, lose je drzava reagovala na lika koji dva tri puta radi isto

ja imam neki svoj teren, koji bih mogao pokriti planski, nije toliko tesko pretpostaviti lokacije jer uvek neko o nekoj vukojebinskoj staji zna nesto, da postoji, da je pod krovom, da su skrivali partizane, da su pravili nemci, da je tito koristio za lov...jedan covek tesko, ozbiljna organizacija moze da isprati, nije pustinja a nije ni prasuma a nisu ni uslovi, mi smo po snegu i ledu isterali nemce i turke, nije nam nepoznato i nisu ljudi od pene, plus ako im je to posao

Potraga, trazenje, spasavanje, od nestalog aviona ili njegovih ostataka, do coveka, otetog ili nestalog, su operacije koje se u uredjenim drzavama, sistemima, rade, morale da rade prakticno same od sebe, rutinski.

Podlezu nekim nepromenjljivim pravilima, podrazumevaju neke rutinske postupke...

Opisane u svim udzbenicima i prirucnicima...

Posted (edited)

Ako su i dalje živi, a vrlo je nerealno da su oboje mrtvi, osnovno pitanje je da li je uopšte u nekom momentu postojao obruč. Ako nije, oni su stvarno uz malo nesreće mogli da stignu do nekog niškog zaseoka. Možda deluje kao teža solucija za pronalaženje, ali povećava šanse detetu da preživi. Dok je policija nađe...

Edited by Malvo
Posted (edited)

A jos ponajgore od svega je sto ce - kako god da se ovo zavrsi - da ostane ogroman prostor pokriven neodgovorenim pitanjima, idealan za manipulacije, nagadjanja, svaku vrstu politikantskog pilicarenja i sibicarenja - zavisno od ishoda, od vadjenja u slucaju nesrece, do pokusaja da se poberu lovorike :isuse: za uspesno sprovedenu akciju.

Do sledece, nedajboze, prilike do koje niti ce ko da postavi prava pitanja, a jos manje da pokusa da promeni nesto u jednoj jalovoj i - ovakva kakva je - nesposobnoj organizaciji.

Edited by namenski
Posted

Bitno je da imaju novinare i tu i tamo nekog opozicionara "pod merama", zna se ko su neprijatelji ove zemlje, ne tamo bezveze neki silovatelj

Posted

Kreću i dobrovoljci okupljeni na mrežama...