salerokada Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Igrala se deca. u ponedeljak uveče kod crkve na Miljakovcu, vozača autobusa na liniji 47 više osoba tuklo "bokserom".Nešto kasnije je u Katanićevoj ulici pucano iz pištolja na autobus u pokretu. Po rečima Jokića, vozač je lakše povređen, a policija je na mestu napada našla više čaura. Vozač pretučen, na drugog pucano
barrcode Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 •Mića Jovanović #megatrend, pored viteške titule kojom se diči, ustvrdio i da je potomak rimskog cara Galerija!
Hella Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 (edited) Dinkić:Nemamo čemu da se nadamoIzvor: B92 utorak 24.12.2013 | 09:56 -> 10:30Beograd -- Mlađan Dinkić kaže da građani Srbije nemaju mnogo čemu da se nadaju u narednim godinama, pa ni ulasku u EU, koja nam zbog svoje krize neće mnogo pomoći.http://www.b92.net/i...1&nav_id=792735 http://www.youtube.com/watch?v=gIrehsz_1a4 Edited December 24, 2013 by Hella
gospa buba Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 ne kazem da prizeljkujem, al da ga neki huligani nabatinaju, ne bih ga mnogo zalila.umem ja to i bolje, no nisam pri kapacitetu danas <_<
eye of the beholder Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Igrala se deca. Vozač pretučen, na drugog pucano Ajte molim vas, koji to autobus prolazi Katanićevoj? Očigledna neistina...Doduše postoji stanića "Katanićeva" ali je u ulici Makanzijevoj...
Pontijak Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 (edited) mozda covek pucao bas iz kataniceve? istina katanicevom je saobracao tramvaj ali pre svetskog rata, to bila jedna od najstarijih tramvajskih linija u bg, tzv. tramvaj pristinac :P ma u pravu si ti ali ocekivati od novinara blica neku veliku pismenost i poznavanje grada je idealizama ovo oko ta dva napada, ne znam zasto ali odmah sam pomislio na mafijaske obracune unutar tih udruga aka sindikati gsp. recimo, mafijaska udruga unutar gsp koja bi da nastavi sa kriminalom svakodnevnog istakanja goriva iz autobusa a neki vozaci se bune i nece da ucestvuju u tome i onda ih treba ubediti tradicionalnim metodama sindikalnog delovanja, nije dzaba dzimi hofa bio na celi najmocnijeg sindikata amerike tj sindikata transportnih radnika da ne kazem kamiondzija Edited December 24, 2013 by Pontijak
salerokada Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Ajte molim vas, koji to autobus prolazi Katanićevoj? Očigledna neistina...Doduše postoji stanića "Katanićeva" ali je u ulici Makanzijevoj...Pa to, prolazi kroz Makenzijevu, 83ka. A iz Katanićeve je verovatno pucano.Malo mi je neverovatno da tako nešto izmisle.
Nesh Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Dete pobeglo iz vrtića na ulicuTrogodišnji dečak koji u patofnama i bez jakne trčeći viče: "Neću u vrtić, hoću kući!" začudio je prolaznike u Đerdapskoj ulici, koji su pretpostavili da je pobegao iz vrtića "Zvončići" u Romanijskoj i odveli ga tamo. "Pčelica" protiv odgovornih preduzima mere.Kako je ispričala radnica jednog od lokala u blizini vrtića, mališan je u sredu oko pola deset protrčao ulicom, prešao pešački most preko Gabrovačke reke i nastavio da trči Đerdapskom ulicom.- Kroz izlog sam primetila dete koje je bilo napolju, po onom hladnom vremenu, samo u dukserici. Prvo sam pomislila: "Kako je neko pustio dete bez jakne?", a onda sam pogledom potražila roditelje, jer se dete šetalo sredinom ulice. Tada sam shvatila da je ono u patofnicama! - kaže radnica.Ona dodaje da je nekoliko ljudi krenulo za njim, a da ga je jedan od prolaznika sustigao i vratio nazad vaspitačicama. Pritom, niko iz vrtića nije ni primetio da im "fali" dete. - Vaspitačice su nam rekle da je dete samo otključalo vrata. Pa, ja imam stariju decu, ali ona još ne umeju to da urade - priča ova žena. Sta reci.
Caligula Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Nišlijku Vojislavu Ljubenović (73) pregazio je petnestogodišnjak N. P. vozeći očev “daevu“ naočigled supruga Ilije. Nesrećni starac Ilija ističe da ga je dečak, dok je starica bila pod točkovima njegovog vozila, molio da ne zove policiju kako mu ne bi zabranili da vozi. Tragedija se dogodila u dvorištu stambenog bloka u ulici Dragiše Cvetkovića, gde je stan bračnog para Ljubenović. linksta zna dete sta je jedan zivot
DarkAttraktor Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 jbt ovo je potpuno neverovatno. morao se desiti onaj fluke sa prvim komsijom crncem da bi uhapsili onu zivotinju Ariela Castroa (koji je drzao 3 zene u zatocenistvu preko 20 godina) da bi tek nakon toga in turn pokrenuli istragu o par devojaka koje su ubijene u tom kraju, za koje se danas ispostavio da ih je ubio Castrov bivsi prvi komsija, registrovani sex offender koji je silovao svoje 3 cerke celog zivota.kakav neighbourhood, ovo je ko Haneke
Аврам Гојић Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 mislim da je Idiocracy vec nastupio.
Hella Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 (edited) MorrinWellSmith That's what you get for being filthy peasants. http://www.youtube.com/watch?v=juw3gXXMeq8 Edited January 2, 2014 by Hella
Muwan Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Javna vatrogasna služba koja ispaljuje (neispravna) vatromet punjenja sa svojih vozila... Ovo su fakat neki novi društveni standardi.
Sludge Factory Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Ne znam na koji bih ovo topic, pa rekoh ajd ovde.Danas caletu stigao sms (od nepoznatog broja) u kom pise, otprilike, da ljudski zivot nastaje spajanjem jajne celije i spermatozoida i da svi oni koji podrzavaju zakon o zabrani ubijanja putem abortusa treba da se obuku u crno. :blink:Ima li jos neko da su ga pocastili ovim?
Recommended Posts