ficfiric Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Super! U Obrenovcu ugrozavaju elektanu, sutra ce negde ugrozavati useve, rudnike, sume,...Sramota me je sto zivim u istoj zemlji sa ovim govnima sto protestuju protiv izbeglica. Pa, jebote, sneg vec tri dana pada a ova djubrad im ne dozvoljava da se, bar na kratko, sklone pod neki krov. Tuzno!!!
gone fishing Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 reče jedna gospođa na gnevniku da je zabrinuta da li su azilanti zdravi, tj dal mogu da ugroze zdravlje lokalnog stanovništva, verovatno zbog procedure vakcinisanja kada naši ljudi odlaze u razne afrike i azije- stvarno zar vlada nije mogla da iseli par kasarni i tu ih smesti, nemamo više 70-80k vojnika, već duplo manje, mogli su trandžu da koriste za exit kamp zašto ne i za ovu situaciju...
Аврам Гојић Posted November 27, 2013 Author Posted November 27, 2013 pokusali su da ih usele u kasarnu u Mladenovcu, digao se ceo grad i opstina je to zabranila. jednostavno, nema sredine u Srbiji kojom ne dominiraju agresivni rasisti.
salerokada Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Ne zaboravi ĐilasaĐilas je na tribini u Mladenovcu, na kojoj je govorio kao predsednik Demokratske stranke, istakao da azilantima mora da se nađe mesto , ali da država mora da izgradi posebne kapacitete za njih, što svakako ne treba da bude u Mladenovcu zbog teške ekonomske situacije, niskog životnog standarda i velikog broja izbeglih."Nema logike da se na teritoriji Beograda prave centri za azil, za to imate moju punu podršku. Ovo je opština u kojoj nema industrije i već ima dovoljno svojih problema. Izgleda da neko hoće da kazni Mladenovac pošto je opštinska vlast u rukama demokrata", oceni je Đilas.
salerokada Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Čoveče, ove slike nikada nisam video ni kod jednog drugog medija u Srbiji.Dođavola, zašto Al Džazire nema na SBB-u :(
renne Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Koliko sam se skenjao, pa to je strašno šta se dešava. Sto ne udari neka kometa i sve nas pobije.Sale, ima džazira na d3Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
đorđe geprat Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 koliko se sežam, u bogovađi je izbila frka koja je u stvari bila posledica ljubomore komšija što se čovek setio i iznajmio kuću komersarijatu za izbeglice. mislim da bi svaki od ovih obrenovačkih .............. pustio u svoje dvorište izbeglicu kada bi kanula lova.stvarno smo postali odvratan narod. srećom, sve nas je manje.
keitel Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 koliko se sežam, u bogovađi je izbila frka koja je u stvari bila posledica ljubomore komšija što se čovek setio i iznajmio kuću komersarijatu za izbeglice. mislim da bi svaki od ovih obrenovačkih .............. pustio u svoje dvorište izbeglicu kada bi kanula lova.Nešto nisam siguran u ovo. Ima naravno i takvih, ima neobrazovanih, ali mislim da su najvećim dijelom jednostavno rasisti.
Aineko Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Sta je ovo, jebote? Ni ovde se ne proslavljaju s azilantima ali bar nema snega i zime od -10. Samo mi je u glavi da neki od tih ljudi verovatno i nisu nikad iskusili sneg i zimu a sad su na otvorenom :(
Utvara Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 koliko se sežam, u bogovađi je izbila frka koja je u stvari bila posledica ljubomore komšija što se čovek setio i iznajmio kuću komersarijatu za izbeglice. mislim da bi svaki od ovih obrenovačkih .............. pustio u svoje dvorište izbeglicu kada bi kanula lova.stvarno smo postali odvratan narod. srećom, sve nas je manje.Para vrti de burgija neće... I ja se iskreno nadam da je tako. Jer u suprotnom onda je to čist šovinizam bez ikakvog opravdanja.Ali šta to opet govori o nama? Da su ovi azilanti bogati Arapi i šeici, svi bi se utrkivali da ih ugoste, a ovako ovu sirotinju koja beži od rata i potuca se od nemila i nedraga neće niko.Servilna smo i pohlepna banda...
kapetanm Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Uopšte ne znam kako da sadašnji stav naroda spram tuđinima u nevolji okvalifikujem. Da li se varam ili je to samo moja uobrazilja u mladalačkoj naivnosti da smo bili više solidarni i ne arapomrzitelji, bar ne ovako direktno?Prvi signal mi je bio onaj teški period kad su izbeglice iz Oluje prolazile, a dovitljivi im prodavali sendviče i vodu. Ili oni sa Kosova kojima su pojedini gradonačelnici duž ibarske stavljale blokadu na put, da im ne ogade komunu..Ili opet iz ranijih ratova trpane u stočne vagone i protiv volje slate na Kosovo..E, onda ovo što danas čak i na forumu čitamo nije čudo, i zametak je nečeg kroz 20 godina što će biti vrlo gadno
Leia Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Da su ovi azilanti bogati Arapi i šeici, svi bi se utrkivali da ih ugoste, a ovako ovu sirotinju koja beži od rata i potuca se od nemila i nedraga neće niko.upravo. al nije doomsday po tom pitanju samo kod nas sigurno, samo sto civilizovani frkcu kroz zube i crtaju plakate gde se crna ovca shuta napolje, dok mi primitivni kakvi jesmo odmah dizemo dreku, boli koliko nemamo stila
Recommended Posts