Caligula Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 (edited) Ok, samo sam hteo da proverim da li sa mnom nesto nije u redu. A ocigledno nije :( Edited November 8, 2013 by CowBoy
JozoMujica Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Ok, samo sam hteo da proverim da li sa mnom nesto nije u redu. A ocigledno nije :(?Ne razumem, šta ti ovde konkretno smeta? Što je jednom detetu ispunjena želja a nekom drugom ne? Ako je to, onda mogu da razumem.
Caligula Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Što je jednom detetu ispunjena želja a nekom drugom ne? Ako je to, onda mogu da razumem.To mi je zasmetalo na prvu loptu.Dalje ne zelim da razradjujem, prosto mi je mucno. Ne svidjaju mi se ljudi u ovakvim izdanjima + mi citava stvar izgleda nasilno. Kazem, verovatno je do moje neke bolestine.
Ariel Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Jebote Kauboje, pa ovo je carska stvar. Mislim, kako nešto što donese nemerljivu količinu sreće detetu (ili odraslom čoveku, kad smo već kod toga) može da bude mučno ili bolesno? Naročito kada još podiže community spirit, što je neverovatno pozitivan spoj. A proguglaj malo kako radi Make a Wish foundation, oni se trude da ispune želje što većem broju dece, ali imaju svoje kriterijume i ozbiljna su organizacija, pa će ti možda biti malo lakše da prevaziđeš taj trip "jedno dete da, a drugo ne". Čini mi se da ti je cinizam jutros otišao u pogrešnu rupu.
Turnbull Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 (edited) ?Ne razumem, šta ti ovde konkretno smeta? Što je jednom detetu ispunjena želja a nekom drugom ne? Ako je to, onda mogu da razumem. To mi je zasmetalo na prvu loptu.Dalje ne zelim da razradjujem, prosto mi je mucno. Ne svidjaju mi se ljudi u ovakvim izdanjima + mi citava stvar izgleda nasilno. Kazem, verovatno je do moje neke bolestine.Ne znam odakle vam to da drugom (trećem, četvrtom...) nije. Samo prosto nemaju sva deca iste želje. Neće za svakog da prave Gotam, jer neće svako dete Gotam. Make-A-Wish FoundationEdit: Ariel brži. Edited November 8, 2013 by Syme
Caligula Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 ... pa će ti možda biti malo lakše da prevaziđeš taj trip "jedno dete da, a drugo ne"Nije to "trip" a za cinizam si promasio, nije do mog cinizma.Nebitno.
Ariel Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Pa dobro, svašta ispadne od cinizma ako uđe na pogrešnu rupu pa ga obrade organi koji inače to ne rade :D
assück Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 sad i mene uzasno zanima zasto je ova akcija Make-A-Wish fondacije bolesna.
Aineko Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 To mi je zasmetalo na prvu loptu.Dalje ne zelim da razradjujem, prosto mi je mucno. Ne svidjaju mi se ljudi u ovakvim izdanjima + mi citava stvar izgleda nasilno. Kazem, verovatno je do moje neke bolestine. mozda je samo do neinformisanosti :). ovakvih fondacija ima i u drugim zemljama (ja sam pominjala australijsku, na onom topiku o VB/Sergeju) i mislim da je to sto rade jako lepo. (nije sve u novcu i lekovima, i ovakve stvari puno znace)
Caligula Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 sad i mene uzasno zanima zasto je ova akcija Make-A-Wish fondacije bolesna.Nisam rekao da je bolesna nego da je meni bolesna, dakle ostaje mogucnost da sam ja iscasen (bolestan) sto se i pokazalo kao tacno. Ne bih dalje analizirao, bitno je da smo se svi slozili na kojoj je strani boles'
Turnbull Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 (edited) Pošto nisi detaljnije elborirao, mogu samo da nagađam šta je u pitanju, ali slutim da ti, kao i uvek, smeta nautentičnosttm, pretvaranje, pomodnost, itsl. Kao i u prilozima za Tijanu.AKo je to u pitanju, mogu samo da odgovorim da naravno nisu svi dobrotvorni postupci nošeni čistim alturizmom (šta god on tačno bio), da su mnogi vođeni i sujetom, modom, pritiskom okoline, itd. Pa šta? So is everything else. Sama činjenica da je pomodno i poželjno davati priloge, ili učestvovati u predstavama za bolesno dete, već je neko fino društveno dostignuće, zar ne? Edited November 8, 2013 by Syme
assück Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 egzekli. radije bih da postoji moda ustajanja penzionerima u prevozu i pomaganja sirotinji nego moda prebijanja pedera i pljuvanja po ulici.
Aineko Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 to sve ne objasnjava sta je tacno u ideji/izvedbi 'bolesno'...
Recommended Posts