garcia Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 (edited) Večernje novosti imaju rubriku "Čedomorstvo", jebem ti novine.ilustracija je divna i informativna.tačno treba da oživi sliku bebe u stanju raspada.jebo im ja i oca i mater. Edited November 6, 2013 by garcia
Indy Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Ne znam sto se ljutis, i ja sam protiv cedomorstva.
fonTelefon Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Večernje novosti imaju rubriku "Čedomorstvo", jebem ti novine.Tako promice pravi zivot pored tebe. Uzasi svakodnevnog bitisanja.
Turnbull Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Kakve li ti ekskurzije imaš po glavi, da mi je samo znati.
fonTelefon Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Zgrazavas se sto tabloid ima rubriku Cedomorstvo. Get a life.
gagorder Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 ustasa zeli dete nazad, kao da to dete nije pola od majke potencijalne cedomorke, je l', i ko da samo nece postati isto jednog dana. mislim, kad se vec sprdas...ko se sprda?
ordi Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 (edited) edit: nista Edited November 6, 2013 by orderka
Caligula Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Naleteh na ovu vest, pa procitam komentare ispod pa upadnem u jos dublju rupu.Jel ovo samo meni bolesno ili jos neko deli to osecanje?
Muwan Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Ne znam da li je bolesno ali jedno 90% kolega u firmi se uklapa u profil. Hvala do neba 92-ici što me je blagovremeno upozorila.
Turnbull Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 (edited) Ne znam na šta tačno misliš. Tekst je glup, ili je, što je takođe sasvim verovatno, loše preveden i prenesen iz originala.Najbolji komentari: prve dve tacke mogu da znace da razgovarate sa istoricarem (plazma, 7. novembar 2013 13:51) * Bode vas nožem na pauzi(igor, 7. novembar 2013 19:35) Edited November 8, 2013 by Syme
April Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Naša deca: http://www.pressonline.rs/info/hronika/290888/devojka-udarila-u-glavu-busplus-kontrolorku-koja-je-prezivela-mozdani-udar.htmlKako bi rekao Dule Savić: pa dobro, to se dešava svuda u svetu...
Caligula Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 (edited) ajd iz drugog pokusaja, poslao pogresan link (ovaj prvi sam zapravo slao kolegama na poslu)prava vest ... na to sam mislio kada sam rekao bolesno. Edited November 8, 2013 by CowBoy
Prospero Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Ne znam na šta tačno misliš. Tekst je glup, ili je, što je takođe sasvim verovatno, loše preveden i prenesen iz originala.Najbolji komentari:prve dve tacke mogu da znace da razgovarate sa istoricarem (plazma, 7. novembar 2013 13:51)...
JozoMujica Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 ajd iz drugog pokusaja, poslao pogresan link (ovaj prvi sam zapravo slao kolegama na poslu)prava vest ... na to sam mislio kada sam rekao bolesno.Meni je bolesno što je u Srbiji tako nešto nemoguće, ne što se to u Americi dešava.Interesovanje za učestvovanje u ovom dobrom delu, kako tvrdi Vilson, neverovatno je veliko. Očekuju se stotine, ako ne i hiljade, volontera koji žele da učestvuju.
Recommended Posts