Jump to content
IGNORED

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Ja se danas zapitaj vrede li ovi protesti icemu ako su klinci ovakvi ?

Pokusah i da saznam ko je i sta je baka prase..i pozeleh da se opet uvede vojni rok. 

• Replies 40.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gospa buba

1865

• ToniAdams

967

• Filozof manijak

946

• radisa

798

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Just now, SNARC said:

Ja se danas zapitaj vrede li ovi protesti icemu ako su klinci ovakvi ?

Pokusah i da saznam ko je i sta je baka prase..i pozeleh da se opet uvede vojni rok. 

Klinci 10-12 godina su očarani njime... Inače, budala koja je našla tržišnu nišu da piše budalaštine i živi od toga...

Posted
Just now, radisa said:

Klinci 10-12 godina su očarani njime... Inače, budala koja je našla tržišnu nišu da piše budalaštine i živi od toga...

Pazi..nisam roditelj..

Ali da imam klinca tog uzrasta koji mi gundja i kuka da hoce da gleda ovog bilmeza..pa ne znam. 

Bio bih veoma razocaran..u najmanju ruku. 

Posted
1 minute ago, SNARC said:

Pazi..nisam roditelj..

Ali da imam klinca tog uzrasta koji mi gundja i kuka da hoce da gleda ovog bilmeza..pa ne znam. 

Bio bih veoma razocaran..u najmanju ruku. 

Hah, znaš šta je problem, to je jeako teško handlovati, jer postoji pritisak okruženja... Mi smo pričali sa malom, razgovarali o tome i ona je valjda sama shvatila da su to gluposti...

Kaže da više ne gleda, a ni ja ne vidim u njenoj istoriji da gleda...

ALi, sa druge strane, deca o tome pričaju, i teško je pobeći od tog uticaja, ako ne želiš da ti dete bude socijalni freak...  JUče je bilo više od pola njenog razreda tamo, neki su pre pičvajza i uspeli da se slikaju, ti su heroji... Mislim, nemam pojma šta da mislim o svemu, osim, onog stnadardnog, da je svet otišao u kurac krasni...

Posted

Sestricina moje drage ima 10 godina. bas cu da je pitam da li ona i drustvo prate te likove. Nikad nije pominjala nista slicno.

Posted

Ako nam je za utehu (a znam da nije), klinci ovde još nisu počeli da jedu deterdžent po netu...ili jesu a da ne znam?

:mellow:

Posted

guglajte da vidite ko je cale ovom baki prasetu :D

Posted
3 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

guglajte da vidite ko je cale ovom baki prasetu :D

potpuna komedija :lol:

Posted

nisam mogao da verujem kad sam video :D 

Posted
5 hours ago, radisa said:

Je l' mu nick ima neke veze sa Pepom Prase (parodija možda?) ili ga je bez veze zabo?

Posted

Ne znam šta ste se uhvatili  lika i dela dotičnog, ko neke babe, ovde je za dlaku izbegnuta tragedija, onda bi valjda spomenuli i organizatora. Na kraju je koliko čujem došla interventna i ovog sprovela van grada.