Аврам Гојић Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 crvene beretke. rasformirati, pohapsiti, ostale staviti pod trajan nadzor.
Аврам Гојић Posted October 23, 2013 Author Posted October 23, 2013 CB su u PTJ.ma znam, nego me je povukla asocijacija
darling Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Jagodinci traže od Palme da ih oženi Albankama
Sestre Bronte Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 (edited) Bilo mi je dovoljno da jutros vidim samo jedan naslov i da shvatim da je kraj. Fart Filtering Underwear Said To Neutralize Stink Of Passing Gas Edited October 26, 2013 by Zugurosh
Caligula Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 (edited) Bilo mi je dovoljno da jutros vidim samo jedan naslov i da shvatim da je kraj.Ne secam se na kojem topiku sam video linak na nekog amera koji se glasno pita "ako vec placam porez zasto moram po ulici da gledam debele i ljude u invalidskim kolicima" ili nesto slicno.So, ako vec placas porez i kartu za gradski prevoz, treba da tuzis svakog ko prdi bez filtera. Edited October 28, 2013 by CowBoy
Recommended Posts