6 hours ago6 hr On 11. 7. 2025. at 11:50, barrcode said:šta nam radi NATO paktOtrov iz Topčiderke?Jel moguće??!!
6 hours ago6 hr 1 minute ago, Sara said:Otrov iz Topčiderke?Jel moguće??!!zašto se čudite?evo maločas vest:
6 hours ago6 hr upravo pojeo hrpu malina...a i nemci su sisice. pa nece vam nista biti od malo hepatitisa... Edited 6 hours ago6 hr by Mr.Mxyzptlk
5 hours ago5 hr 1 hour ago, Mr.Mxyzptlk said:upravo pojeo hrpu malina...a i nemci su sisice. pa nece vam nista biti od malo hepatitisa...Hep A je zutica. Mi smo uglavnom vec svi razvili imunitet do neke mere. (sto naravno ne znaci da sad treba da jedemo Hep A virus na kasiku, ali verovatno nemas razloga za brigu)
1 hour ago1 hr 2 hours ago, Sara said:@barrcode ne mogu da shvatim da se nikad nećemo naučiti, uvek ista sranjapostoje razlozi zašto sam ja tokom onoliko godina u DE, pa sad u CH, samo 2 ili 3x video voće / povrće iz Srbije. (Poreklo uvek jasno velikim slovima naglašeno pored cene)A sve zemlje su zastupljenje. Ima i BG, UKR... ali Srbije jednom lubenica u DE i jednom kupine ovde u CH. više od toga ne mogu da se setim. razvili smo užasan imidz, svake nedelje nešto novo zatrovano iz Srbije otkriju na granicama EU.
1 hour ago1 hr Ovo za maline je navodno zato što berači ne peru ruke nakon WCa. Hep A se prenosi kroz krv i kaku.
43 minutes ago43 min 18 minutes ago, goofs said:Ovo za maline je navodno zato što berači ne peru ruke nakon WCa. Hep A se prenosi kroz krv i kaku.Gde idu u WC u toku branja?Nije bas da imaju TOI TOI po malinjacima...
34 minutes ago34 min 8 minutes ago, kronostime said:Gde idu u WC u toku branja?Nije bas da imaju TOI TOI po malinjacima...Nema sranja u toku branja
21 minutes ago21 min 12 minutes ago, Milošica said:Nema sranja u toku branjaSta ako pritera a potok daleko?