Yesterday at 06:231 day Forbes SrbijaOTKRIVAMO Radiće se rekonstrukcija stanice Prokop zbog po...Infrastruktura železnice dobila je lokacijske uslove za rekonstrukciju peronskih greda na železničkoj stanici "Beograd Centar" - Prokop.Nadzor? Upotrebna? Nema veze, rekonstruisaćemo...BTW, Đajić se prilično diskredituje ovim pisanijima
Yesterday at 14:061 day 7 hours ago, Sammael said:Forbes SrbijaOTKRIVAMO Radiće se rekonstrukcija stanice Prokop zbog po...Infrastruktura železnice dobila je lokacijske uslove za rekonstrukciju peronskih greda na železničkoj stanici "Beograd Centar" - Prokop.Nadzor? Upotrebna? Nema veze, rekonstruisaćemo...BTW, Đajić se prilično diskredituje ovim pisanijimasad procitah ovo. ovi ce sve da pobiju. ovo je jedna stoka neopevana. samo lustracija, procesuiranje i provera porekla imovine. bez toga nista.
Yesterday at 14:341 day meni te teorije zavere uopste nisu nerealne...sto ludje, gluplje, bahatije, kurcoboljnije....zasto ne? pa radice sve i svasta jer znaju sta im sledi....padaju svii zato ce raditi sve sto mogu, a mogu pa dok picka izdrzijel ste ocekivali da se opasulje i urazume, kao....aj necemo viseocekujte SVE sto mozete i ne mozete da zamislitemnogo se izvinjavam sto sam prosta, ali ne mogu vise biranim recima nista Edited yesterday at 14:351 day by gagilija
Yesterday at 14:371 day treba napraviti spisak svega što je Hulja "otvorio", obznaniti uz napomenu da je pristup na sopstvenu odgovornost.
22 hours ago22 hr vezano za ove požare. danas videh zgarište u nekom selu i izgoreli šporet. imam ovaj. višak mi je. zaznuli smo se. ipak smo mi dvočlano domaćinstvo. mislio sam da ga stavim na topik o prodaji/uvaljivanju no............ako znate kome da ga dam da odnese nekom od tih nesrećnika, kažite mi. alternativa je da lutam i tražim ko to organizuje i ko zna kako će to da završi. jer, šporet je ni 3 godine star, upotrebljen isključivo kroz gorionike.
9 hours ago9 hr On 10. 7. 2025. at 8:23, Sammael said:Forbes SrbijaOTKRIVAMO Radiće se rekonstrukcija stanice Prokop zbog po...Infrastruktura železnice dobila je lokacijske uslove za rekonstrukciju peronskih greda na železničkoj stanici "Beograd Centar" - Prokop.Nadzor? Upotrebna? Nema veze, rekonstruisaćemo...BTW, Đajić se prilično diskredituje ovim pisanijimaNajludje od svega sto nepomenik pominje da su propusti u gradnji nacinjeni 1997. godine, a ministri saobracaja i veza, u cijoj nadleznosti je bila i izgradnja pomenute stanice, su bili radikali Aleksa Jokic,, jedan od njegovih sadasnjih "savetnika", i Dragan Todorovic.U kojoj partiji bese tada mladi nepomenik i na kojoj funkciji?Oh wait! Edited 9 hours ago9 hr by kronostime
8 hours ago8 hr 33 minutes ago, kronostime said:Najludje od svega sto nepomenik pominje da su propusti u gradnji nacinjeni 1997. godine, a ministri saobracaja i veza, u cijoj nadleznosti je bila i izgradnja pomenute stanice, su bili radikali Aleksa Jokic,, jedan od njegovih sadasnjih "savetnika", i Dragan Todorovic.U kojoj partiji bese tada mladi nepomenik i na kojoj funkciji?Oh wait!Koliko ljudi u SRbiji zna ko je bio na vlasti 1997...Evo, voleo bi da neko napravi anketu, verujem da bi više od pola raklo da je bio DOS...
8 hours ago8 hr Just now, radisa said:Koliko ljudi u SRbiji zna ko je bio na vlasti 1997...Evo, voleo bi da neko napravi anketu, verujem da bi više od pola raklo da je bio DOS...Eto i neAndrej zaboravio da su mu drugari iz stranke bili nadlezni tada, pa evo materijala za pravnike da ga "priupitaju" oko toga. Edited 8 hours ago8 hr by kronostime
39 minutes ago39 min On 10. 7. 2025. at 8:23, Sammael said:Forbes SrbijaOTKRIVAMO Radiće se rekonstrukcija stanice Prokop zbog po...Infrastruktura železnice dobila je lokacijske uslove za rekonstrukciju peronskih greda na železničkoj stanici "Beograd Centar" - Prokop.Nadzor? Upotrebna? Nema veze, rekonstruisaćemo...https://x.com/SSufler/status/1943550695342510587 https://x.com/malibranaaa/status/1943357646599344505 Edited 34 minutes ago34 min by vememah
22 minutes ago22 min Evo i Nova se bavila time:nego što je to bilo predviđeno kad su grede projektovane.Predsednik ne kaže da li je neko proverio (i zašto nije) nosivost tih greda pre nego što je počela (u)gradnja.Dajte dokumentaciju, da je ne tražimo kad bude kasno, ko što smo morali za stanicu u Novom Sadu.https://x.com/novinarupenziji/status/1943393855262564569 https://x.com/anmaribg/status/1943446787496513709 Edited 20 minutes ago20 min by vememah