Jump to content

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Featured Replies

2 hours ago, Boksi said:

Edit: ne videh prethodni post. E to!

U HR je kazna 500€ ako te snime da bacaš pikavac iz auta.

Zanimljivo da sam jutros citala vesti i pomislila da bih kaznjavala sa 500 evra svakoga koga vidim da baca pikavac. ne 100 nego bas 500. Pojma nisam imala za ovo u Hr.

• Replies 42k
  • Views 4.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

23 minutes ago, Mel said:

Zanimljivo da sam jutros citala vesti i pomislila da bih kaznjavala sa 500 evra svakoga koga vidim da baca pikavac. ne 100 nego bas 500. Pojma nisam imala za ovo u Hr.

I prijavljuju ljudi kada vide, na primorju pogotovu. Vest je bila prošle godine da je lik platio kaznu oko 1500€. Neko ga prijavio, policija zaustavila, on pred njima bacio još jedan. isuse

16 minutes ago, Boksi said:

I prijavljuju ljudi kada vide, na primorju pogotovu. Vest je bila prošle godine da je lik platio kaznu oko 1500€. Neko ga prijavio, policija zaustavila, on pred njima bacio još jedan. isuse

Sergeja opet pustili u Dalmaciju?

@Choda @radisa moja keva 85g , ne izlazi iz kuće, jutros komentarišemo požare i ona kaže "čujem da sumnjaju da je podmetnuto" ???!!!

Dakle, mora da je čula na tiviju, odakle joj to?

Ja rekla isto što i Radiša.

evo ko širi priču o podmetnutim požarima, a vibedom kruži i neka uporedna mapa požara i predviđenih rudnika

Palili su ranije stale nekom seljaku zar ne? Nesto oko preuzimanja zemlje koja im treba?

Mislim ovo zvucu toliko nenormalno, ali opet...

Edited by Mel

1 minute ago, Mel said:

Palili su ranije stale nekom seljaku zar ne? Nesto oko preuzimanja zemlje koja im treba?

Mislim ovo zvucu toliko nenormalno, ali opet...

Da, na Zlatiboru valjda.

Malo, malo, pa gori neka stara fabrika/zgrada pod sumnjivim okolnostima. Nije ni čudo da su ljudi sluđeni i da dolaze na ideje o podmetanju.

Ja uopste ne mislim da su to lude ideje.

1 hour ago, svashtabezneshto said:

evo ko širi priču o podmetnutim požarima, a vibedom kruži i neka uporedna mapa požara i predviđenih rudnika

wtf????

Pa jel iko snimio te dronove? Ili su kao NLO?

Vec vidim konferenciju za stampu sa demantijima...radosne zvalice koja se opet valja u blatu bljuvotina na koje su svi naseli....a on u prirodnom habitatu.

Edit: Da se razumemo ovi oblici zivota su spremni na apsolutno svaku gadost, ali daj bar neki dokaz da se to dogodilo pre nego sto krenemo u ludilo

Edited by Downforce

Delovalo je neverovatno i da bi neko mogao da krene bagerom u rusenje tudjih nekretnina u sred Bg..pa se desilo.

Ne dugujemo im istinu, ko im jebe mater.

Fora je u tome sto je istina jos grdja od te price.

Istina je da ti jednostavno nemas resursa da se boris protiv ovakvih dogadjaja. To je sve devastirano do nivoa gde je potpuno nefunkcionalno i nedovoljno.

A to je njihov posao od 2012. Oni su bili nadlezni da do toga ne dodje. Ne da se sada setkaju tamo i dele pare koje ionako nemaju u nadi da ce se neko uhvatiti na bucku za valjanje u blatu kako bi se u moru govana zaboravilo na tu prostu ociglednu cinjenicu.

To je vas posao i ne umete da ga obavljate. I morate da odgovarate zbog propusta.

3 hours ago, svashtabezneshto said:

ko god i sta god da prica oni ce da izvrnu....sta je tu novo? istina je da sve moze da bude, a i sto bismo se cudili.

mozda su malotm palili pa im se otelo kontroli

nego jel bilo ovo? ne videh ali sevap bi bio napraviti ovo postolje u obliku onog govno emoji sto svi misle da je mafin, ja bih ali numem, a chat gpt mi se davi od full memorije

Edited by gagilija