Jump to content

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Featured Replies

e to je ono oko cega bi trebalo svaki iole normalan misleci covek da stavi prst na celo....jbt drzava se raspada, ovamo kule i gradovi a kad se desi ovako nesto izgori ti 300 kuca...i sta?

pa sta?tm

ne mogu da se otrgnem crnim mislima da je ovo samo pocetak, a ko zna na mikro nivou koliko je bilo i bice takvih slucajeva gde ti kao gradjanin ne mozes nista. niti vise znas na koja vrata da kucas, svi ce da te odjebavaju, para nikad dosta da pokrpi sve.....cak i za one koji imaju preko 200k dinara mesecno sto se smatra dobrom platom.

Edited by gagilija

• Replies 42k
  • Views 4.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ne stižu oni do toliko povezivanja, da će im se dtuštvo gde su neki jednakiji od drugih obiti o glavu kad tad. Nekima eto baš danas

mamu mu jebem žvalavu, što sad nije išao da gasi kao što je po feketiću spašavao....

17 minutes ago, LaLinea said:

Ne stižu oni do toliko povezivanja, da će im se dtuštvo gde su neki jednakiji od drugih obiti o glavu kad tad. Nekima eto baš danas

Natural selection vikleri

Pošto nisam ispratio ovu priču o požarima, šta je uopšte uzrok? Ekstremne temperature, suša i vetar ili je i staro dobro seljačko spaljivanje strnjike?

po forumu se suska da idu caci rendzeri i pale sume kako se sa time ne bi kasnije jebavali kinezi i rio tinto

neko na TV reče da je bilo varničenje na električnim vodovima. možda neko, negde. ja sumnja na ovo treće u najvećem broju slučajeva. viđam to u ovom mom i okolnim selima. neobrazovane budale. pre svega, ne kapiraju da spaljivanjem uništavaju sve ono što je korisno u zemlji.

u petak, kada sam sa sinom išao u selo na delu između stepojevca i meljaka, seljak je spaljivao njiv. dim je bio velik. dok smo prolazili kroz dim naišla su vatrogasna kola, iz lazarevca, vljda. nadam se da su mu jebali sve po spisku.

inače, kada se dse takvi požari: kalifornija, grčka, srbija............ja najpre pomislim na sve one ježeve, ptice, veverice, stoku u oborima.

ja ne mogu ovo više da gledam....toliko mi je žao i toliko sam besna....ljudi su sve izgubili jebo ga bog ga jebo, nije to malo....ej celo selo ej toliko kuća.....

ako je to neko palio namerno.....treba ga streljati

On 8. 7. 2025. at 16:34, ultra plasticni said:

po forumu se suska da idu caci rendzeri i pale sume kako se sa time ne bi kasnije jebavali kinezi i rio tinto

Zapravo je Tviter teorija da Rio Tinto to radi dronovima.

Ništa mi nije jasno.

10 hours ago, Shan Jan said:

Natural selection vikleri

Eh, da je tako, bilo bi super.

Ali nadstrešnica padne i random ljudima na glavu.

• Popular Post
6 hours ago, ragasto said:

Zapravo je Tviter teorija da Rio Tinto to radi dronovima.

Posto ne moze da se zapali ovako sa zemlje? Nego mora dron?

Uzasna je susa na sirem nivou od nase zemlje. U takvim uslovima svako ponasanje tipa onog koje su nasi ljudi vec ispoljavaju godinama je ekstremno problematicno. A u kombinaciji sa olujama koje su ovih dana aktivne, nesto sto je uobicajena aktivnost postane okidac za katastrofu. Sama oluja moze zapoceti pozar udaron groma, to isto uopste nije raritet.

Pozar u Vincima je poceo kao vojna vezba. Uobicajena aktivnost u regularnim uslovima, ali totalno nepotreban rizik u ovakvim uslovima.

Sve je ovo sumrak civilizacije i poraz zdravog razuma. Niko vise nije normalan.

I sve to se polako siri sa mikro babla na sire.

On 9. 7. 2025. at 1:47, Downforce said:

Posto ne moze da se zapali ovako sa zemlje? Nego mora dron?

Uzasna je susa na sirem nivou od nase zemlje. U takvim uslovima svako ponasanje tipa onog koje su nasi ljudi vec ispoljavaju godinama je ekstremno problematicno. A u kombinaciji sa olujama koje su ovih dana aktivne, nesto sto je uobicajena aktivnost postane okidac za katastrofu. Sama oluja moze zapoceti pozar udaron groma, to isto uopste nije raritet.

Pozar u Vincima je poceo kao vojna vezba. Uobicajena aktivnost u regularnim uslovima, ali totalno nepotreban rizik u ovakvim uslovima.

Sve je ovo sumrak civilizacije i poraz zdravog razuma. Niko vise nije normalan.

I sve to se polako siri sa mikro babla na sire.

Ne mora dron, samo zvuči gore i zlokobnije. Da se odmah ogradim, ne mislim da je u pitanju RT. Ne zato što bi imali skrupula u ovom ostatku od države u kojoj policija i tuzilaštvo rade za narko kartel, nego zato što mislim da bi im to bilo previše providno i što bi im to bio siguran kraj u Srbiji.

Još ne znam šta da mislim pošto je broj požara sumanut, navodno je cifra veća od 600. Zapravo se nadam da priroda i jeste uzrok pošto bilo koji drugi može samo da odvede u tešku paranoju.