11 hours ago11 hr 2 minutes ago, ragasto said:Još ne znam šta da mislim pošto je broj požara sumanut, navodno je cifra veća od 600. Zapravo se nadam da priroda i jeste uzrok pošto bilo koji drugi može samo da odvede u tešku paranoju.Sanse su pola/pola, to je dovoljno za paranoju. Problem je sto nece biti kvalitetne istrage, kao nista drugo sto ne rade kako treba. Priroda pojede za dorucak ovakvu drzavu, ako hoce i kad hoce, i ne samo priroda vec prost protok vremena, ako ne uradimo nesto. Ne postoji sistem, vec sve moze i nista ne treba, laz, obmana, manipulacija, nista, nula, praznina. Imaju Dorsi stih, kraj svih vrednosti
11 hours ago11 hr Moji bliski clanovi porodice su iz Kursumlije, gorelo je u okolnim selima gde neki imaju kuce i vikendice, ljudi su razocarani i besni, a takodje provejava prica o podmetnutim pozarima.
10 hours ago10 hr 2 minutes ago, Choda said:Moji bliski clanovi porodice su iz Kursumlije, gorelo je u okolnim selima gde neki imaju kuce i vikendice, ljudi su razocarani i besni, a takodje provejava prica o podmetnutim pozarima.A ko podmeće po njima? Država?
10 hours ago10 hr 1 minute ago, radisa said:A ko podmeće po njima? Država?Don't shoot the messenger, samo prenosim sta mi kazu.
10 hours ago10 hr Just now, Choda said:Don't shoot the messenger, samo prenosim sta mi kazu.Ne, baš me zanima, izvini, ako je delovalo grubo...
10 hours ago10 hr Ovde kod nas je pre par dana (dan pred dolazak kise i zhladjenja) duvao bas mnogo jak i neverovatno topao vetar. Ako je i tamo bilo slicno onda je i najmanja slucajna iskra mogla da napravi katastrofalne posledice.
10 hours ago10 hr Edit: ne videh prethodni post. E to!U HR je kazna 500€ ako te snime da bacaš pikavac iz auta. Edited 10 hours ago10 hr by Boksi
10 hours ago10 hr 2 minutes ago, Boksi said:Edit: ne videh prethodni post. E to!U HR je kazna 500€ ako te snime da bacaš pikavac iz auta.Sta ako 500000 ljudi parkira automobile na jednom mestu i svi bace pikavac iz automobila ?
10 hours ago10 hr Just now, SNARC said:Sta ako 500000 ljudi parkira automobile na jednom mestu i svi bace pikavac iz automobila ?Recimo na hipodromu?
10 hours ago10 hr Just now, SNARC said:Sta ako 500000 ljudi parkira automobile na jednom mestu i svi bace pikavac iz automobila ?I would call that... solution.
10 hours ago10 hr Nemam neko ubeđenje (ok možda sam naivan) da su požari podmetnuti, izuzetno visoke temp, standardno™ paljenje strnjike, jak vetar a kablovi između granja... Uglavnom q od države, šteta se mogla svesti na mnogo manje da se radi kako treba. Po onome što dođe do mene, negde su vatrogasci spašavali živu glavu, tako da...
8 hours ago8 hr kod instutita za majku i dete obalilo bas velika stabla, na srecu, pala su u park, ne na trotoar i ulicu,