Jump to content

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad naseg drustva, pbp)

Featured Replies

2 hours ago, dunja said:

bože kakva rasprava gospode

kod nas se to zove kuče.

ker kaže moj tata kada misli na kuče, ali sa poštovanjem, recimo kad priča o lovu ili o kučetu s pedigreom.

pas je izraz koji kod nas u kući postoji samo na televizoru.

Vi ste Vlasi vi se ne racunate.

• Replies 41.9k
  • Views 4.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

aha! dobro si me podsetio, to znači da imamo bar jednu reč više u repertoaru više u odnosu na vas D

Ako neko ne zna, po svoj prilici je u pitanju tzv. "sitroen ajkula" Zorana Živkovića, a nije stao na parking mesto već mrtav ladan na pešački.

Nije to strano ni nakaznjacima/nazadnjacima, bio je snimak onog debila drzavmog sekretara Djordja Dabica kako radi isto. Placen od tih istih poreza i naknada. A dosta je jako da ovaj Igor Jaramaz aka Savindan izigrava moralnu vertikalu, covek je isao po forumu i vredjao i pretio po porukama.

16 minutes ago, glibav said:

Nije to strano ni nakaznjacima/nazadnjacima, bio je snimak onog debila drzavmog sekretara Djordja Dabica kako radi isto. Placen od tih istih poreza i naknada. A dosta je jako da ovaj Igor Jaramaz aka Savindan izigrava moralnu vertikalu, covek je isao po forumu i vredjao i pretio po porukama.

ozbiljan komad budale

7 hours ago, Tihajeza said:

Zar ne postoji Jesenjinova "Pesma o keruši"?

Cat Looking GIF

20 minutes ago, glibav said:

Savindan na forumu? Ne seri bre, ne moram ja baš sve da znam.

gospode

Jel' realno ovo, deluje mi kao fejk...nadam se da je fejk...

image.png

2 minutes ago, Eleniko said:

Savindan na forumu? Ne seri bre, ne moram ja baš sve da znam.

gospode

Bilo odavno, pretnje i to. A ovde sam i procitao ko je Savindan.

39 minutes ago, vememah said:

Ako neko ne zna, po svoj prilici je u pitanju tzv. "sitroen ajkula" Zorana Živkovića, a nije stao na parking mesto već mrtav ladan na pešački.

FWIW ne stoji na pešačkom ako je primedba zbog pešačkog, ovo gde stoji je isto prekršaj.

inače su tablice prekrivene zbog saobraćajnog prekršaja a ne zbog neplaćanja parkinga, za ovo gde stoji se ne može platiti parking ali se može popiti 5000 din kazne a možda i pauk.

Stoji u zoni pešačkog (5 m oko pešačkog je iz dobrog razloga po zakonu zabranjeno parkiranje jer se tako smanjivanjem vidljivosti pešaka direktno ugrožavaju njihovi životi), a ako pažljivije pogledaš sliku, zadnji kraj auta je po svoj prilici i iznad samog pešačkog.

Inače je sve to vrlo nebitno, bitno je da se jebeni bivši premijer ponaša kao najveći klošar.

Evo neko je okačio i Živkovićevu sliku s autom, zadnje slovo na tablici se poklapa.

Edited by vememah

17 minutes ago, Ayatollah said:

Jel' realno ovo, deluje mi kao fejk...nadam se da je fejk...

image.png

Ne verujem da je fejk, okačio sam već na temu o vladi.

4 minutes ago, vememah said:

Inače je sve to vrlo nebitno, bitno je da se jebeni bivši premijer ponaša kao najveći klošar.

pa to i kažem, nije potrebno učitavati mu nije se desilo prekršaje pored svega priloženog

lep auto, deo mu opraštam na dobar ukus

ne znam da li još nosi bunde od pravog krzna

Zakon koliko vidim ne pravi razliku između toga da li si stao tačno na pešački ili do 5 m oko njega.

Vozač ne sme da zaustavi ili parkira vozilo:

1) na pešačkom prelazu i na prelazu biciklističke staze preko kolovoza kao i na odstojanju, odnosno rastojanju manjem od pet metara od tih prelaza,

https://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_bezbednosti_saobracaja_na_putevima.html

A po nekim tvrdnjama kazna je sada 25 hiljada.

26.05.2019.

Za zaustavljanje vozila na šinama ili pešačkim prelazima kazna će iznositi 25.000 dinara.

https://ekspres.net/vesti/nove-kazne-za-parkiranje-na-pesackom-i-sinama-25-000-dinara

Edited by vememah

https://x.com/ZoranDirektno/status/1925589537100644561

@ZoranDirektno

Ajkula nije bila na pešačkom, na nekoliko minuta sam, iz hitnih razloga, morao da je parkiram ispred pešačkog. Fotografija na kojoj sam ja stara je nakoliko godina. Karton mi je neko podmetnuo na tablici i onda fotografisao