hoffnung Posted Friday at 14:46 Posted Friday at 14:46 (edited) 3 hours ago, copkillah said: Ovo je izgleda bio neki random bolesnik, tako mi rekoše prijatelji koji su tamo sada je bilo na n1 u vestima, keva slusala, pa mi prepricala, da se bas radi o jednom psihickom bolesniku, otac je valjda dao izjavu. 31 minutes ago, smooth.Op said: Skrenuli smo sa teme bzv, a ovo što se desilo u Zagrebu je užas totalni. Jebote ušao lik u odeljenje prvaka i krenuo da radi nožem. Au. Koji su to prespoji u glavi, koja je to trauma za svu decu tu, koji gubitak za porodicu nastradalog deteta.... Pa ja to i dalje ne mogu da procesuiram. ovo boldovano.. to je potpuno normalno za ovako nenormalne stvari. a da ne pricam o traumama i kako ce to sada da ide sa tom decom. kakav ce psiholozi razgovor da sprovode medju istom, itd. nego... da se ovako nesto desilo u moje vreme, kada sam bio osnovac.. to bi tako odjeknulo kao neka super, sonicna raketa odavde do marsa za 1's. ne bi smo isli u skolu. roditelji bi nas tesili. mi bi smo se nasli sa drugarima i nekako tu traumu (ne moramo da budemo u istom odeljenju) pokusali na nasem nivou sto bolje da ishendlujemo*. bez smeha, zaista u nekom dubokom saosecanju koje mozemo kao deca da dobacimo. *iskreno, nemam nasu neku rec za ovo, a razmisljao sam i nista mi nije bolje sinulo. Edited Friday at 14:50 by hoffnung
đorđe geprat Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago postoji ona izreka kada nekom ko nešto gnjavi kažeš: "šta čekaš, da padne plafon" 2 1
Shan Jan Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 8 hours ago, slepa živana said: Jel tresnulo o nekog naprednjaka? 1 1
Verterdegete Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 4 hours ago, mire said: šta je bre, ovo? Najjeftiniji alat, najjeftiniji materijal, majstori - komsije i rodjaci, ne znaju posao, al naucice; nikakva kontrola uradjenog posla - i eto. 4
cedo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) 4 hours ago, mire said: šta je bre, ovo? sns trademark/klasika, renovirano™ a krov nije taknut Edited 9 hours ago by cedo
JozoMujica Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Drugim rečima, nije im smanjena plata, nego akontacija što će biti nadoknađeno kroz konačnu isplatu za mesec...
slepa živana Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 9 hours ago, mire said: šta je bre, ovo? reci mire, ja bi im ovo bolje odradila ja bi bar pitala na majstorskom topiku šta može a šta ne može 1 1
gsb Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja mislim da je to jos jedan dokaz za "nece vise niko nista da potpise". Tu mora da postoji i IT sektor PIO fonda, koji je odgovoran za pisanje UAT specifikacija za sve stadijume implementacije od migriranja baze (sto je nocna mora) preko svih nivoa testova funkcionalnosti. Ovo nije posao za priucene amatere koji su zbog razvoja privatnog IT sektora zaostali u drzavnom sektoru. 1
napadaj Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Juče mi reče čovek koji radi u PIO da im softver ne funkcioniše i da već danima ne rade ništa.
Recommended Posts