October 8, 20231 yr On 6. 10. 2023. at 9:27, I*m with the pilots said: Ne zanima me sta drugi misle, najbolji bend ikada za mene. Idealna kombinacija laganog melanholicnog ritma regea i punk/HC/stagod energije za skakanje i udaranje. Bukvalno su mi pogodili zicu dva osecanja koja se uvek preplicu u meni. Posto sam sad vec mator za tu jacu energiju, evo jedna lagana da ovam osunca dan
October 9, 20231 yr On 8. 10. 2023. at 0:54, Indy said: Glam sija i posle pola veka Secam se da sam eksplodirala od srece kada sam cula ovo prvi put, kakva stvar. Dotle sam znala samo njegove savremene poznate pesme i ovo mi je totalno odudaralo, toliko da mi je prvo bilo tesko da shvatim da je to taj isti Elton Dzon.
November 3, 20231 yr ovo sam 200 posto ja kada je u pitanju jutarnji radio koncentrovani mdma u 3 minuta pritom rip off daft punk iz najbolje faze suštinski northern soul classic pretočen u pop house
November 5, 20231 yr Na spotify mi ide lista najpoznatijih hitova iz filmova I ubode me pesma Pogledam i video, raznezim na secanja koliko sam volela svejzija, kako je bio talentovan za svasta, odlican glumac i kao prisila bio mi odlican muskarac. Takve vise nemamo, ovi muski hibridi danasnji jesu bas talentovani al fali ta mocnost, snaga, naboj biti muškarac. Edited November 5, 20231 yr by mustang