February 15, 20214 yr On 13.2.2021. at 0:37, roksi said: prva kafa. lockdown, dan prvi. Sta da ti kazemo mi koji robijamo od novembra
February 15, 20214 yr 11 hours ago, I*m with the pilots said: Sta da ti kazemo mi koji robijamo od novembra uh, iskreno saosecam! i mi smo ovde (i to specificno u melburnu) vecinu 2020 proveli u hard-lockdownu. jedva se iskobeljasmo! tako da te sasvim razumem. ovo nam je treci po redu i najkraci (5 dana, trebalo bi da sutra bude poslednji dan ali se jos ne zna). drzite nam fige... dan cetvrti
April 7, 20213 yr 5 minutes ago, I*m with the pilots said: Pa bem'ga sad. Alergican sam na hindu sound, kad budes dosla, znaces i zasto
April 8, 20213 yr @Lancia Nadam se da su aljaskanski portugalci okej Edited April 8, 20213 yr by I*m with the pilots
April 8, 20213 yr jutarnji miks, splet melodija jer petak je:) nakon par mega zahtevnih sedmica bas prija. i kao sto je neko prokomentarisao, super ide uz jutarnju kafu. u to ime, druga kafa coming up, pa tek posle toga moze ponovo da krene trkafrka.