roksi Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 neopisivo volim ovu stvar! i svaki put se odusevim kada je cujem negde:) zamalo kupila album samo zbog iste ali ipak sam se suzdrzala jer me ostale stavri na albumu nisu ni blizu toliko dojmile. enivej:
maheem Posted October 31, 2019 Author Posted October 31, 2019 (edited) On 29.10.2019. at 21:41, roksi said: neopisivo volim ovu stvar! i svaki put se odusevim kada je cujem negde:) zamalo kupila album samo zbog iste ali ipak sam se suzdrzala jer me ostale stavri na albumu nisu ni blizu toliko dojmile. enivej: +1 Nefer je što je nisu izbacili kao singl On 30.10.2019. at 22:19, roksi said: Ovu nisam mogao zaobići u kupovini <3 2 hours ago, roksi said: topao dan u najavi. divno balmy jutro A ovo sam razmišljao da kupim u obradi al ipak odustao za sada Edited October 31, 2019 by maheem
roksi Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 10 hours ago, maheem said: +1 Nefer je što je nisu izbacili kao singl jos jedan plus jedan:)) ! Quote Ovu nisam mogao zaobići u kupovini <3 wow! to meni tek otkrice a ti vec posedujes. but of course. master of music that you are <3 Quote A ovo sam razmišljao da kupim u obradi al ipak odustao za sada interesantno zvuci! ali sade je sade. dzajls je svako malo priziva ali izgleda da se ona zbog nekog razloga otima. a steta, super joj je trentak za revival. (mada kapiram...)
roksi Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 uh! @maheem znas li za ovu? : sad slusam kod dzajlsa so lovely!
maheem Posted November 3, 2019 Author Posted November 3, 2019 (edited) On 1.11.2019. at 21:46, roksi said: uh! @maheem znas li za ovu? : sad slusam kod dzajlsa so lovely! Sad znam :))) odlicna! fala, zabelezio. Eo jedna za tebe: Twice & Volcov su je editovali na njihovom novom izdanju, 4 lepotice na jrdnoj ploči <3 Edited November 3, 2019 by maheem
roksi Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 20 hours ago, maheem said: Sad znam :))) odlicna! fala, zabelezio. skroz mi zvuci na tebe:) mislila sam da ce ti se svideti:) Quote Eo jedna za tebe: Twice & Volcov su je editovali na njihovom novom izdanju, 4 lepotice na jrdnoj ploči <3 uu, lavli, tenkju :* jos uvek nemam patris na vinilu - moram poraditi na tome asap!
roksi Posted November 3, 2019 Posted November 3, 2019 (edited) 18 minutes ago, maheem said: Skupo ovo novo izdanje stvarno?? posto je? nisam pratila. kompilacija je l da? mislis da se ne isplati? (hahah, ono, milion pitanja u jednom postu! sorry ) Edited November 3, 2019 by roksi
maheem Posted November 3, 2019 Author Posted November 3, 2019 1 hour ago, roksi said: stvarno?? posto je? nisam pratila. kompilacija je l da? mislis da se ne isplati? (hahah, ono, milion pitanja u jednom postu! sorry ) E pa i nije, nešto sam pobrkao pa sam mislio da je 50ak€ a zapravo je normalna cena: https://www.juno.co.uk/products/patrice-rushen-remind-me-the-classic-elektra/736940-01/
roksi Posted November 4, 2019 Posted November 4, 2019 3 hours ago, maheem said: E pa i nije, nešto sam pobrkao pa sam mislio da je 50ak€ a zapravo je normalna cena: https://www.juno.co.uk/products/patrice-rushen-remind-me-the-classic-elektra/736940-01/ kul, tenks! chekiracu
Recommended Posts