Lancia Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 9 hours ago, roksi said: eto. opet lobiras!! okej, onda jutros ova, samo za majoa (meni pravi drustvo uz drugu kafu - za prvu mi ne bi odgovarala. al je sad vec vreme to rev up!) pokret! Tako bratesestro Roksi, malo crvenih krvnih zrnaca a ne neko krmeljivo ciguligu
roksi Posted September 5, 2018 Posted September 5, 2018 12 hours ago, Majo said: Tako bratesestro Roksi, malo crvenih krvnih zrnaca a ne neko krmeljivo ciguligu sto, sto?? jednog jutra ciguligu drugog opacupa! meni je, recimo, super s cime @Hamlet Strašni bira da se budi - to ne sumnjam katapultira iz kreveta <3 evo ti ova! nije skrozskroz ono, semi-ciguligu - a i bas mi se dopada, pa je malo jutros vrtim u krug:) (prva kafa faza)
roksi Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 2 hours ago, Majo said: @roksi cha-cha za tvoj nja-nja majo-vrag! ovde kod mene nije jutro ali svracam na temu samo da ti posaljem:
Lancia Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 4 minutes ago, roksi said: majo-vrag! ovde kod mene nije jutro ali svracam na temu samo da ti posaljem: kako uspevas da iz Australije posaljes srce a da ti ne ispadne naopacke ?¿
roksi Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 hahaha:)) logicno pitanje! Spoiler a cime vi u esp pravdate = ¿ ili ste i vi naopacke?
roksi Posted September 6, 2018 Posted September 6, 2018 8 hours ago, Majo said: a ne, mi samo nismo normalni ma sve ti je to relativno jutros se budim uz alice (koltrejn) pa necu kaciti - opet ces me kuditi za njanjavost;))
roksi Posted September 20, 2018 Posted September 20, 2018 jutros budjenje s maishom, epskih proporcija (nubya + shirley seriously killing it!) bas se radujem albumu <3
Recommended Posts