Linus Posted October 26, 2014 Share Posted October 26, 2014 psiholozi mucitelji A ima nekih drugih? Link to comment
betty Posted October 28, 2014 Author Share Posted October 28, 2014 umrla poznata neuronaucnica koja se preziva doupe. svi tuzni a ja se ubih suzbijajuci kikot. Link to comment
Indy Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 Jbt ti si k'o neki Adam Sandler-karakter koji se upisava na ime Alexandre Dum-as ili na englesko ime planete Uran. :D Link to comment
betty Posted October 28, 2014 Author Share Posted October 28, 2014 u jednom clanku se poziva na clanak tipa koji se preziva kourtzi, pa ti vidi kako mi je bilo kad smo imali journal club. Link to comment
betty Posted October 28, 2014 Author Share Posted October 28, 2014 e a muz od rahmetli doupe se preziva brainard. odlicno prezime za neuronaucnika. Link to comment
I*m with the pilots Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 umrla poznata neuronaucnica koja se preziva doupe. svi tuzni a ja se ubih suzbijajuci kikot. u jednom clanku se poziva na clanak tipa koji se preziva kourtzi, pa ti vidi kako mi je bilo kad smo imali journal club. Oh Dear Christ, you think it is funny! Giggle loop! Link to comment
mei Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 hakovalo nam je onaj mitoloski server (po svemu sudeci iz kine), pa sa nase IP adrese pravilo nenormalne downloads sa nekih digitalnih biblioteka na drugim medjunarodnim institucijama, pa ti neki kontaktirali univerzitetsku biblioteku direktno, posto preko nje ceo univerzitet ima besplatan pristup, te su logicno prvo njih kontaktirali...dan je bio kao u detektivskom filmu, hodam ulicom pored onih sto usisavaju lisce i zvrje i bruje, stize mejl, pa text, pa se hitno javi, javim se, pa trci u postu da predam nesto hitno, opet telefon...alallalal. a onaj u posti bi da caska, posto me poznaje, stize novi text, trci u kancelariju ~ 1km daleku, pa pisi mejl objasnjena sta je nas server i cemu sluzi svim bezbednosnim personama na univerzitetu. napokon krenem kuci i ukapiram da mi nigde nema telefona. ajde nazad 10 minuta peske kroz mrak trazeci ga po trotoarima. srecom, bio je u kacelariji. sad starbaksujem sa orandzadom posto nemam snage da idem kuci, malo secera pa put pod noge. p.s. onda se opet naravno pomene ime, eto razloga vise da ga menjamo. uz istragu hakova morala sam da opavdavam i izbor imena visim instancama, uz svu mitologiju. Link to comment
Indy Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Krajnje je vreme da uposlite nekog krstenog network admina ;) Link to comment
mei Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 da, da, ali nauka...stedi se :(. koristimo neki centralizovani sistem, gde server nije na katedri lokalno, nemamo lokalne admine koji rade za nas, nego cyber perosne koji administruju ceo univerzitet. utoliko gore ceo ovah hakerski napad izgleda, posto ovi garantuju i cyber i fizicku sigurnost servera. zvanicno nemamo osobu koja radi direktno za nas, nego sve ide preko tzv. ticketing sistema, pise se helpdesku tamo negde u nekoj zgadi na kampusu, pa ko iz tima tamo prvi procita mejl, taj nam pomaze kad dodjemo na red...a bilo je bolje, imali smo jednoga (u tom istom centralizovanom sistemu) koji je radio direktno sa nama, nazalost otisao je. trenutno je jedan admin tamo poceo da radi blize sa nama, ali posto je super-zauzet, ne moze da nam bude stalo & trenutno na usluzi. nova koleginica vec 2 dana ceka da joj omoguce pristup nase svn repositories na serveru. ja sam cekala vise od mesec dana da mi ogovore kada mogu da ih konsultujem uzivo kako da zastitim svoj aplikacioni server... Link to comment
Indy Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Upravo si opisala situaciju svuda. :D Link to comment
betty Posted October 30, 2014 Author Share Posted October 30, 2014 shit my reviewers say Shit My Reviewers Say is a celebration of the harsh, the weird, the passive aggressive, the active aggressive and the downright mean comments practicing scientists receive on a regular basis. Link to comment
betty Posted October 30, 2014 Author Share Posted October 30, 2014 favorit: The reported mean of 7.7 is misleading because it appears that close to half of your participants are scoring below that mean. Link to comment
Recommended Posts