Notorious Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 (edited) Ovo je ipak prepacifistički topik za akutnu epizodu ultrahejterstva u koju sam upala. Posle celog dana igranja gluvih telefona s jupovkama, konsultacija s postdiplomcima, skakanja po mozgu tipa "što mi je meni moj rad odbijen a baš mi je super, šta imate protiv mene" i sličnih relaksirajućih zgoda, nivo mog hejterstva je dostigao kritičnu tačku koju nisu uspeli da saniraju ni brz hod do kuće i u tri zalogaja progutana crna čokolada. edit: Edited July 24, 2014 by Notorious Link to comment
gospa buba Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 jupovke su boginje tendera. mi smo dobili kamion monitora. Link to comment
Notorious Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 Super, možemo da se đoramo za šleper štampača koji će nama isporučiti. Link to comment
gospa buba Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 dogovoricemo se ^_^ u medjuvremenu je doshlo i do iznenadnog prestanka krize sa toalet papirom Link to comment
Notorious Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 (edited) Malo mi je neprijatno da pišem o tome kako smo se, sve se obazirući da ne naiđe neki student, poluspuštenih pantalona dozivali kad neko zaboravi da ponese papirne maramice u toalet. Javne nabavke su to, nema šale. edit: da budem od neke koristi 'GLOBAL BIOTECHNOLOGY CONGRESS 2015’, July 22nd – 25th, 2015, Boston, USA http://www.globalbiotechcongress.com/callforpaper.htm DEADLINE FOR ABSTRACT SUBMISSION: 31st January, 2015 Edited July 24, 2014 by Notorious Link to comment
3opge Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 Malo mi je neprijatno da pišem o tome kako smo se, sve se obazirući da ne naiđe neki student, poluspuštenih pantalona dozivali kad neko zaboravi da ponese papirne maramice u toalet. Javne nabavke su to, nema šale. edit: da budem od neke koristi 'GLOBAL BIOTECHNOLOGY CONGRESS 2015’, July 22nd – 25th, 2015, Boston, USA http://www.globalbiotechcongress.com/callforpaper.htm DEADLINE FOR ABSTRACT SUBMISSION: 31st January, 2015 ууу, види се да си аутентична научна радница. Link to comment
Notorious Posted July 24, 2014 Share Posted July 24, 2014 Konačno da neko prozre svrhu mog prisustva na forumu. Link to comment
rajka Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 ja kada sam isla u osnovnu i srednju skolu u srbiji wc papira nije bilo nikad. da uopste ima wc papir u drzavnoj ustanovi u sr je valjda noviji civilizacijski pomak. lepo da napredujemo, cak iako se desavaju kiksevi sa javnim nabavkama... Link to comment
Indy Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 ууу, види се да си аутентична научна радница. Autentični naučni radnici nose uvek sa sobom portabl nošu. Link to comment
gospa buba Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Autentični naučni radnici nose uvek sa sobom portabl nošu. zar ima da nije portabl :o Link to comment
fonTelefon Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 zar ima da nije portabl :o Indy je to. Link to comment
fonTelefon Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Zelis da nam saopstis da ima nekog osim tebe da gleda takve reklame? Link to comment
betty Posted July 25, 2014 Author Share Posted July 25, 2014 ima neko pristup ovom clanku? mom univerzitetu istekla pretplata... Link to comment
gospa buba Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 (edited) sacu da vidim, ako neko vec nije video. mada mislim da jun 2014 nema shanse, kod nas je ebsco servis za to, a on kasni min 4 meseci. gledam. edip. jok. kolko ja vidim,. nek proba neko josh ko vidi kobson. Edited July 25, 2014 by gospa buba Link to comment
Recommended Posts