Jump to content
IGNORED

naucni vocap - kad necete da smarate posten svet

betty

Recommended Posts

neki casopisi imaju deo gde recenzenti daju ocene za razlicite aspekte clanka, koje ti kao pisac ne dobijes (ili dobijes, zavisi od casopisa). tipa, koji je novelty of the results for the field, pa daju ocenu od 1 do 10. nekad recenzent i preporuku bira iz drop-down menija. urednik odlucuje i na osnovu toga. ali dobri casopisi nekad odbijaju odlicne clanke, jebiga. skoro sam pisala recenziju za jedan solidan, i isto sam bila prilicno prijateljski nastrojena, kao i drugi recenzent (u smislu da nista sustinski nije moralo da se menja), ali urednik je odlucio da nije dovoljno dobro za njihov super-duper casopis. za taj casopis, bitno je, izgleda, da je sve vec pre recenzije kristalno jasno i da je uz to nov i uzbudljiv rezultat. 

neki casopisi imaju deo gde recenzenti daju ocene za razlicite aspekte clanka, koje ti kao pisac ne dobijes (ili dobijes, zavisi od casopisa). tipa, koji je novelty of the results for the field, pa daju ocenu od 1 do 10. nekad recenzent i preporuku bira iz drop-down menija. urednik odlucuje i na osnovu toga. ali dobri casopisi nekad odbijaju odlicne clanke, jebiga. skoro sam pisala recenziju za jedan solidan, i isto sam bila prilicno prijateljski nastrojena, kao i drugi recenzent (u smislu da nista sustinski nije moralo da se menja), ali urednik je odlucio da nije dovoljno dobro za njihov super-duper casopis. za taj casopis, bitno je, izgleda, da je sve vec pre recenzije kristalno jasno i da je uz to nov i uzbudljiv rezultat. 

Uvek do sada sam dobijao generalnu preporuku recenzenta, pa mi jedino to bilo cudno. Ali, ovo je em prvi americki em nedvojbeno najbolji casopis u koji sam bilo sta slao, pa je onda za ocekivati da bude tih novih momenata u proceduri.

• 2 weeks later...

megatrendovskih :fantom:

mislim, to se ne rachuna, realno :(

proshlo je vec 4 nedelje a niko mi nishta nije odbio. brinem <_<

i to traje li traje <_<

ajde bubo i drugi prirodnjaci, da mi rečete ko je i kakav je ovaj srđan verbić koji će biti ministar prosvete i nauke.

NOVI ministar prosvete biće Srđan Verbić, magistar fizike zaposlen u Republičkom zavodu za vrednovanje kvaliteta obrazovanje - saznaju „Novosti"

nikad chula. apdejtovacu se sutra kod insajdera iz zavoda ^_^

poslala upit elektrichni -_-

Edited by gospa buba

odbishe ga konachno, nanu li im. referiji ga nagrdishe na 3 strane, ali ako imam da domerim experimente koje nemam (<_<), a onda ga editor ubi jednim udarcem. falim te bobe partenone, da ih ne chekam vishe, sad samo da ispregledam ko me josh nije razvalio u ove 2 godine, pa da tamo udam babadevojku :ph34r:

i da platim ako treba :s_w:

realno, da ne znam da sam ove godine promenila oblast za dve nove, crkla bih. ovako, opushtencija :lolol: