betty Posted February 4, 2014 Author Share Posted February 4, 2014 za novi grant scheme mi treba sest pisama preporuke i to sve od nekih ljudi koje ne poznajem. npr. jedan mora da bude iz uk, ali ne sme da bude sa univerziteta gde apliciram. jedino mi pada na pamet neki nesrecni postdok iz londona kom sam jednom dala neke podatke a on nije uspeo nista da uradi s njima. onda, mora department head sa uk univerziteta, koji naravno ne zna nista o meni a ni ja o njemu ili njoj, nisam schmoozovala dalje od laboratorije koja me interesuje. i tako jos nekoliko. izracunah da je broj prijavljenih vs. uspesnih takav da ce ~2760 pisama preporuke biti uludo napisano. sreca, sreca, radost. Link to comment
Indy Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Mogu ja da ti napisem pismo preporuke sve sa purpurnom lentom za forumski doprinos. A i "Dr Indiana Jones" u potpisu ce sigurno biti impresivno za svakog normalnog. Link to comment
betty Posted February 4, 2014 Author Share Posted February 4, 2014 I just might take you up on that offer :)realno, trebace mi. Link to comment
betty Posted February 4, 2014 Author Share Posted February 4, 2014 setila sam se u medjuvremenu jedne osobe koja je upravo presla sa kontinenta u manchester koja bi bila dobar pisac preporuke. :olaksanje: u suprotnom bih morala da pisem jednom tipu koji je verovatno citao jedan moj clanak, da ga pitam da li je citao, te da li bi mozda napisao nesto lepo o mom radu na osnovu toga. Link to comment
BraveMargot Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 ako mislimo na istu osobu, da li je ona zaista presla u mancester, ili je to samo zbog refa.a svakako da bi bilo korisno dobiti od nje dobru preporuku, zena sedi u velikom broju komiteta pa njena rec ima tezinu. Link to comment
BraveMargot Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 za head of school ref se ne sekiraj, to oni pisu po ps-u kad treba za grant, imaju mustre gotove u koje ubace neki deo teksta koji im tvoj supervizor doturi da bi delovalo kao da znaju o cemu pricaju. Link to comment
betty Posted February 5, 2014 Author Share Posted February 5, 2014 super, nadam se da ce moci da mi pomogne kad budem mustrala i sopstvenog head of department u holandiji da uradi isto. on je srecom britanac, pa verovatno ume da formulise kad zatreba.sto se tice nje™, trenutno je zvanicno na oba mesta, nedelju dana u leipzigu na svake tri u manchesteru. mislim da je plan da predje potpuno kad joj trenutni studenti podoktoriraju. a mozda i ranije, videla sam da vecinu deli sa erichom, moguce zbog toga. Link to comment
Amelija Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 (edited) ala smo se zajebavali prošle nedelje na konferenciji u zamku u kojem smo bili postoji muzička soba, i uzurpirali smo je maksimalno :D (svako veče, sve duže i duže) ja se nisam baš mnogo klavirisala pošto nisam u formi ali bilo ih je dovoljno, ali sam zato pevala + pokušavala da sviram bubnjeve, a inače neverovatno mi je bilo internacionalno interesovanje za srpsku i makedonsku narodnu muziku Edited February 14, 2014 by Amelija Link to comment
gagorder Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 ko plaća solidarni porez, smatra se za zaposlenog u javnom sektoru i automatski je u konfliktu interesa za IPA projekte. zna li neko nešto o tom premudrom tumačenju evropske delegacije u srbiji <_< od manje poznatih paranaučnih vesti, mene izglasalo sinoć. još uni da potvrdi. Link to comment
boshoku Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 (edited) si potpisala peticiju? jebo im ja mater sknrdeljavu - msm, nije neka razlika, al su pusti govnari, koji samo gledaju da prespu iz šupljeg... Edited February 25, 2014 by boshoku Link to comment
gagorder Posted February 25, 2014 Share Posted February 25, 2014 inicijativu? jesam naravno Link to comment
kgmr Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 ko plaća solidarni porez, smatra se za zaposlenog u javnom sektoru i automatski je u konfliktu interesa za IPA projekte. zna li neko nešto o tom premudrom tumačenju evropske delegacije u srbiji <_< od manje poznatih paranaučnih vesti, mene izglasalo sinoć. još uni da potvrdi. čestitke, čestitke :) bravo, gagorder, stvarno si dika. a za ipa... je l' to stvarno tako? Link to comment
Indy Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 Menjam citations za bitcoins. Šifra: povoljan odnos. Rastu, a ja skoro 4 godine 1 redak nisam napisao, mislim peer-reviewed. Šteta što nisu pare:D Link to comment
gagorder Posted February 27, 2014 Share Posted February 27, 2014 čestitke, čestitke :) bravo, gagorder, stvarno si dika. a za ipa... je l' to stvarno tako? hvala km. a za ipa: znam za troje koji su odbijeni s tim obrazloženjem. ja sam odbijena za jedan mikro poslić pre par nedelja, bez direktnog obrazloženja, ali neformalno to mi je poručeno. e da, morala sam tom prilikom da potpišem da nisam u konfliktu interesa (i navela sam druge veće projekte na kojima sam radila a koji dokazuju da bukvalno do juče niko nije smatrao da sam u konfliktu), ali eto. to u praktičnoj ravni znači da će na ipa projektima raditi svi osim ljudi sa državnog uni i sa instituta. pa ok. neka nas sa eu usaglašavaju megadensovci. Link to comment
Recommended Posts