Jump to content
IGNORED

naucni vocap - kad necete da smarate posten svet

betty

Recommended Posts

Posted

Zamišljala sam nešto malo egzotičnije i sa snažnijim zagrižajem, al' može i đole  <_<

Posted (edited)

Zamišljala sam nešto malo egzotičnije i sa snažnijim zagrižajem, al' može i đole  <_<

ima na baliju, jurilo mi batu pre 2 godine da ga izede. spasao se zahvaljujuci brzim nogama srbije i dobrim otochanima ^_^

mozda se ovaj ne odvaja od tome i dragice :D

Edited by gospa buba
Posted

ima na baliju, jurilo mi batu pre 2 godine da ga izede. spasao se zahvaljujuci brzim nogama srbije i dobrom narodu sa otoka ^_^

mozda se ovaj ne odvaja od tome i dragice :D

Nije nemoguće da mu ovo dvoje bejbisituju po Indoneziji, ministarče nam i inače izgleda kao neko ko ne ume samostalno da veže pertle (a čičak i natikače nisu pogodni za zvanične audijencije). 

Našla sam odgovarajuću živuljčicu, još samo da joj se primakne  :D

image002.jpg

Posted (edited)

koko je to veliko? :o

edip. u stvari nemoj, moze posle da nas tuzi da pretimo njemu babi i dedi napadom zashiljenim reptilom u inostranstvu  :cry:

malo je nautlusu posla <_<

Edited by gospa buba
Posted

e to ne znam, nismo toliko bliski ^_^

Posted

koko je to veliko? :o

edip. u stvari nemoj, moze posle da nas tuzi da pretimo njemu babi i dedi napadom zashiljenim reptilom u inostranstvu  :cry:

malo je nautlusu posla <_<

:lolol:

Najbolje da me tuži zbog prizivanja Komodo zmaja da ga glocne, zamisli sadržaj tužbe i naslove u novinama  :D

Posted

:lolol:

Najbolje da me tuži zbog prizivanja Komodo zmaja da ga glocne, zamisli sadržaj tužbe i naslove u novinama  :D

cuti, nije tako bilo smeshno onomad.

sve u svemu, nit se javlje niti dolazi -_-

Posted

cuti, nije tako bilo smeshno onomad.

sve u svemu, nit se javlje niti dolazi -_-

Dobro, prizivaću u sebi, ponekad mi je žao što numem u vlašku magiju  <_<

Ukazaće se uskoro, hteo on to ili ne.

Posted

jel ovaj gantogram mora ili ne mora?

sad me zove budući šef projekta da ja to radim, on se ne snalazi u ekselu a ni ja to nisam radio, i ponavlja kako "tamo piše "ako vam je lakše možete napraviti i gantogram"", tj zvuči kao da ne mora.

naravno da će se unositi sve i svašta i da to veze s mozgom nema.

Posted (edited)

jel ovaj gantogram mora ili ne mora?

sad me zove budući šef projekta da ja to radim, on se ne snalazi u ekselu a ni ja to nisam radio, i ponavlja kako "tamo piše "ako vam je lakše možete napraviti i gantogram"", tj zvuči kao da ne mora.

naravno da će se unositi sve i svašta i da to veze s mozgom nema.

Reklo bi se da ne mora. Evo šta piše u uputstvu: 

1.8.2. Временски план (гантограм) реализације појединих делова пројекта (потпројеката и задатака)

Опишите и представите временски план (гантограм) реализације појединих делова пројекта (потпројеката и задатака) ( до 2000 карактера). Поред текстуалног описа временског плана, у посебној Excel табели можете да приложите гантограм и на њему назначите листу критичних тачака, уколико сматрате да ћете тако на бољи начин репрезентовати активности на пројекту.

Edited by Notorious
Posted (edited)

gant valja mora za potprojekte? mislim, pametno je, shta moze da stane u 2000 :blink:

Edited by gospa buba
Posted

Nije precizirano u okviru opisa rada na potprojektima, baš sad gledam, zato bi i za njih trebalo da važi ovo što sam ubacila u prethodni post. 

Posted

ja ne umem u 2000 da ubudzim 6 faza sa kesom aktivnosti...

Posted

Onda napraviš gantogram u excelu i preciziraš aktivnosti, mislim da su ga upravo zato i ponudili kao dodatnu opciju, za slučaj da predviđeni broj karaktera nije dovoljan (a aplikacija provereno ne da preko). 

Posted

autsorsovala sam gant :d