gospa buba Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Postaje sve luđe, predlozi pojekata usvojeni kod mene na NNV, nema labavo (efikasnost po cenu smislenosti), izgubiće na aktuelnosti i usaglašenosti sa strategijom dok se ova zamlata ne pripovrne s putešestvija i ne suoči sa činjenicama (ili, pak, ne), moraćemo još i da prekrajamo odluke kako je krenulo pa shta cesh. ali cesh, zamisli te srece, imati vec napisan projekat, kad god neko oseti potrebu da ti trazi vec napisan projekat -_-
Notorious Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 pa shta cesh. ali cesh, zamisli te srece, imati vec napisan projekat, kad god neko oseti potrebu da ti trazi vec napisan projekat -_- Blago meni, samo još da smislim za šta da zadenem projekat (uvo ili pojas, pitanje je sad), da l' da ga ramin, presujem, izlijem u bronzi ili na neki drugi način učinim dostupnim zainteresovanom auditorijumu <_<
gospa buba Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 predlazem da kleshesh :D dostojanstveno je, elegantno i trajno -_-
Notorious Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 (edited) predlazem da kleshesh :D dostojanstveno je, elegantno i trajno -_- Može, ja u dostojanstvenoj pozi predajem zakonik projekat zahvalnom čovečanstvu :D Bolje da je poslat u Kinšasu by Tapatalk Imam na umu neki prostor malo zatvorenijeg tipa Edited April 27, 2016 by Notorious
gospa buba Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 (edited) Bolje da je poslat u Kinšasu masa nekih ishoda bi me obradovala, ali iskreno. a ja nisam zlonamerna zena Može, ja u dostojanstvenoj pozi predajem zakonik projekat zahvalnom čovečanstvu :D i oblik mu je bozemprosti sugestivan sudbo kleta -_-. nachinjele smo vremenski plan. 6 faza x 6 aktivnosti. mislim da to nece moci tako . u nachelu mi srecu kvare aktivnosti koje ne smeju da traju duze od godinu dana. a sve mi trebaju/. pa sad za modifikacije softvera treba da pravim 4 aktivnosti u razna doba, a sve su jedna te ista <_< Edited April 27, 2016 by gospa buba
Prospero Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Imam na umu neki prostor malo zatvorenijeg tipa Nema ništa zatvorenije od Kinšase http://www.youtube.com/watch?v=FfPbXFX6MpA- by Tapatalk
gospa buba Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 ne radi ti film. kazi koji je, pa da se autsorsujemo ^_^
gospa buba Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 (edited) stiglo saopshtenje zisa. meni ovo ne lichi na (trazenu) podrshku Заједница института Србије, Београд, ул. Змај Јовина бр. 12, матични број07064748, ПИБ 100035483, коју у складу са чл. 33. ст. 1. тач. 2. Статута, а наоснову Става Председништва заузетог на седници 27. априла 2016. године даје: ЈАВНО САОПШТЕЊЕ Председништво Заједнице института Србије (ЗИС) се досад није оглашавалоповодом Конкурса за пријављивање пројеката, јер је оспорена законитостКонкурса у домену законодавне а поштовање законитости у домену извршне исудске власти. Због настале ситуације, конкурс се током неколико последњих дана одвија ујавно нерегуларним околностима. Заједница није одговорна за ово што се сададешава са конкурсом и потпуно је изван домена у коме може да конструктивнопомогне. ЗИС је активно учествовао у побољшању услова конкурса и другихаката али многе примедбе и сугестије нису усвојене. Стога сматрамо да јенеопходно да се обезбеди несметано финасирање института и истраживача унаредном периоду, с обзиром да институти нису криви за насталу ситуацију.Промовисана хитност отпочињања новог пројектног циклуса (и то због кашњењакоје није кривица научне заједнице) не може бити оправдање, изговор нитипретња да ће после 30. јуна 2016. престати финасирање пројекта сходно члану 57Закона о НИО. Истраживачи се и даље пријављују на конкурс и припремају своје предлогепројеката, чиме је јасно да учествују на конкурсу. Испуњавајући своје обавезекао и досад, поштују одлуке Владе републике Србије и Министарства просвете,науке и технолошког развоја од којих очекују хитно разрешење ситуације укорист читаве научне заједнице. Заједница института понавља још једном свој од раније познати став којим сетражи увођење институционалног финансирања института, како предвиђа иСтратегија науке 2016 - 2020, као и изједначавање статуса свих истраживача.Наша жеља је, и надаље смо отворени, да нађемо оптимално решење за свенаучнике који раде било на универзитету, било у институтима, кроз једантранспарентан процес. За Заједницу института Србије:Др Душко БлагојевићПредседникЗаједнице института Србије Edited April 28, 2016 by gospa buba
gospa buba Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 (edited) (koji je bog zivko nikolic bio ) Edited April 28, 2016 by gospa buba
akibono Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Osvrnuo se tehnički Premijer na te vaše trice i kučine kad je bio u auto-garaži, poručio vam 'bidnite đentlmeni' pa će pametno da preseče Вучић: О конкурсу за научне пројекте идуће седмицеПредседник Владе Србије рекао да је „џентлменски да се сачека да се Срђан Вербић врати из Индонезије” и чују аргументи против. – Већина чланова владе за поништавање конкурсаПредседник Владе Србије Александар Вучић изјавио је да ће Влада Србије следеће седмице донети одлуку о конкурсу за научно-истраживачке пројекте. Он је новинарима, приликом постављања коамена темељца новог погона фабрике ауто-компоненти у Инђији, рекао да је на његов предлог са дневног реда данашње седнице владе скинут предлог о поништавању конкурса, јер министар просвете, науке и технолошког развоја Срђан Вербић није у Србији.– Већина чланова Владе је за то да конкурс буде поништен, али и министар Вербић има добрих разлога да се конкурс не укине. Џентлменски је да сачекамо Вербића да се врати из Индонезије и да онда чујем све разлоге, обе стране директно, па ћемо донети одлуку – рекао је премијер.
gospa buba Posted April 28, 2016 Posted April 28, 2016 Osvrnuo se tehnički Premijer na te vaše trice i kučine kad je bio u auto-garaži, poručio vam 'bidnite đentlmeni' pa će pametno da preseče to je bilo juche. vec smo se navikli ^_^
Notorious Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 Javja l' se onaj naš iz Indonezije, ima li pisma il' razglednice, kaže li kad se vraća, brinem da ga nije izelo nešto 'nakog tunjavog
gospa buba Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 Javja l' se onaj naš iz Indonezije, ima li pisma il' razglednice, kaže li kad se vraća, brinem da ga nije izelo nešto 'nakog tunjavog mislish da nije djole? ^_^
Recommended Posts