Jump to content
IGNORED

naucni vocap - kad necete da smarate posten svet

betty

Recommended Posts

Posted

bajo moj, "regularno otpočinjanje konkursa" je trebalo da bude 1.1.2015. a ne 1.7.2016.

plate su izglasane za celu godinu, uredno sve stoju u zakonu u budžetu.

ima puno vučićevskog prenemaganja i krivljenja drugih, nevidljivih sila, a malo kritičke introspekcije.

eff him

znam bajo moj, ali znash ti koju govedinu ja gledam 2 godine duze nego shto sam nameravala. chak i ako zanemarimo druge stvari, koje su sushtinski mnogo vaznije ^_^

Posted

Beše li obećao da ćemo danas dobiti validne informacije? 

On je našao da traži razumevanje od institutlija?!  Možda i postoji reč za takav nivo beskrupulozne ljigavosti, ali je ja ne znam. 

U ostalim vestima, danas sam se igrala popunjavanja liste istraživača, varirajući i ljude i istraživač mesece jer znam da se mogu vršiti izmene, ali pritom nemajući pojma da, nakon svakog upamćenog unosa, ustraživaču automatski biva prosleđen mejl u kome se obaveštava da je uključen u projekat. Mrak mi je pao na oči kad su krenuli da me zovu, ko da se žali na broj meseci, ko da zahvali jer nije očekivao (s razlogom) da bude uključen  :isuse:

Posted

to su svi radili, nemoj da se brinesh :lolol:

ja nisam jer sam lukava :hela: ^_^

Posted

Beše li obećao da ćemo danas dobiti validne informacije? 

On je našao da traži razumevanje od institutlija?!  Možda i postoji reč za takav nivo beskrupulozne ljigavosti, ali je ja ne znam

U ostalim vestima, danas sam se igrala popunjavanja liste istraživača, varirajući i ljude i istraživač mesece jer znam da se mogu vršiti izmene, ali pritom nemajući pojma da, nakon svakog upamćenog unosa, ustraživaču automatski biva prosleđen mejl u kome se obaveštava da je uključen u projekat. Mrak mi je pao na oči kad su krenuli da me zovu, ko da se žali na broj meseci, ko da zahvali jer nije očekivao (s razlogom) da bude uključen  :isuse:

Sačekaš da skine naočare i skoncentrišeš se, onda je lakše. 

2380577-2662941_grima_wormtongue_large_1

Posted (edited)

ja nisam jer sam lukava :hela: ^_^

to je zato sto si ti blok brate bruklin bato blok brate zakon :fantom:

Einstein-The-Illest-Physicist.jpg\

Edited by hazard
Posted

Jel konkurs na kraju pao ili ne?

Osećam se ko da pitam jel Gašić smenjen ili nije...

Posted

Ceptimo od neizvesnosti  :huh:

Date

Today 15:39

Poštovani rukovodioci projekata

Zbog nastale situacije molimo za strpljenje!

Očekujemo da će ova situacija biti vrlo brzo razrešena.

O donetoj odluci vezanoj za konkus bicete odmah obavesteni.

Srdačan pozdrav

prof Vera Dondur

dr Nikola Tanić

prof Branko Bugarski

prof Viktor Nedović

Posted

evo da vam prepricam jedan mali detalj razgovora jedni meni bliskog ,,institutlije" sa Verom Dondur

Zove on Veru Dondur nakon ove svinjarije sa konkursima i rangiranjima i kaze jeste li normalni, najvise unistavate ove mlade, jel ocete sve da ih oterate, dajte bar da njima osiguramo vece plate kada ste vec odlucili nas starije da unakazite 

Ona kaze teoretski moze, ali suma novca je fiksna tako da ako tako hocete, jedino da vama starijima skinemo jos 20% od plate pa damo njima, i to sve drcnim bezobraznim tonom

Parafraziram, nisu citati

Posted

Mejl koji sam kopirala je cirkularni i odgovori potencijalnih rukovodilaca stižu na sve adrese, crkajem od smeja na jedan simpatično dupeuvlakački, baš po meri pismenosti autora. Kakav je ovo sajam bizarnosti, da nepoverueš  :ph34r:

Posted (edited)

ja sam danas prestala da pratim razvoj situacije. i ne radim vishe nishta po tom pitanju dok ne kazu hop.

edip. sad svi lete misle ja neshto znam ^_^

Edited by gospa buba
Posted

I nema smisla raditi bilo šta dok se ne završi megdan.
Možda da se vežba pravljenje gantograma (u sekund precizno da se navežba) dok se ne oglase   -_-

Posted

I nema smisla raditi bilo šta dok se ne završi megdan.

Možda da se vežba pravljenje gantograma (u sekund precizno da se navežba) dok se ne oglase   -_-

vec nekoliko ljudi me zvalo da pita kako se radi gant, uvereni da sam ja zvezda proizvodnje :lolol:

a ja nabadam excel -_-

Posted

dakle, do sledece nedelje kao da ce 100 godina biti mir i kao da ce sjutra biti rat ^_^

gori mu hilandar, a on u indoneziji -_-

Posted

dakle, do sledece nedelje kao da ce 100 godina biti mir i kao da ce sjutra biti rat ^_^

gori mu hilandar, a on u indoneziji -_-

Postaje sve luđe, predlozi pojekata usvojeni kod mene na NNV, nema labavo (efikasnost po cenu smislenosti), izgubiće na aktuelnosti i usaglašenosti sa strategijom dok se ova zamlata ne pripovrne s putešestvija i ne suoči sa činjenicama (ili, pak, ne), moraćemo još i da prekrajamo odluke kako je krenulo  :huh: