gospa buba Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 bajo moj, "regularno otpočinjanje konkursa" je trebalo da bude 1.1.2015. a ne 1.7.2016. plate su izglasane za celu godinu, uredno sve stoju u zakonu u budžetu. ima puno vučićevskog prenemaganja i krivljenja drugih, nevidljivih sila, a malo kritičke introspekcije. eff him znam bajo moj, ali znash ti koju govedinu ja gledam 2 godine duze nego shto sam nameravala. chak i ako zanemarimo druge stvari, koje su sushtinski mnogo vaznije ^_^
Notorious Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 Beše li obećao da ćemo danas dobiti validne informacije? On je našao da traži razumevanje od institutlija?! Možda i postoji reč za takav nivo beskrupulozne ljigavosti, ali je ja ne znam. U ostalim vestima, danas sam se igrala popunjavanja liste istraživača, varirajući i ljude i istraživač mesece jer znam da se mogu vršiti izmene, ali pritom nemajući pojma da, nakon svakog upamćenog unosa, ustraživaču automatski biva prosleđen mejl u kome se obaveštava da je uključen u projekat. Mrak mi je pao na oči kad su krenuli da me zovu, ko da se žali na broj meseci, ko da zahvali jer nije očekivao (s razlogom) da bude uključen
gospa buba Posted April 25, 2016 Posted April 25, 2016 to su svi radili, nemoj da se brinesh ja nisam jer sam lukava :hela: ^_^
bigvlada Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Beše li obećao da ćemo danas dobiti validne informacije? On je našao da traži razumevanje od institutlija?! Možda i postoji reč za takav nivo beskrupulozne ljigavosti, ali je ja ne znam. U ostalim vestima, danas sam se igrala popunjavanja liste istraživača, varirajući i ljude i istraživač mesece jer znam da se mogu vršiti izmene, ali pritom nemajući pojma da, nakon svakog upamćenog unosa, ustraživaču automatski biva prosleđen mejl u kome se obaveštava da je uključen u projekat. Mrak mi je pao na oči kad su krenuli da me zovu, ko da se žali na broj meseci, ko da zahvali jer nije očekivao (s razlogom) da bude uključen Sačekaš da skine naočare i skoncentrišeš se, onda je lakše.
hazard Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 (edited) ja nisam jer sam lukava :hela: ^_^ to je zato sto si ti blok brate bruklin bato blok brate zakon \ Edited April 26, 2016 by hazard
Dagmar Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Jel konkurs na kraju pao ili ne? Osećam se ko da pitam jel Gašić smenjen ili nije...
Notorious Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Ceptimo od neizvesnosti Date Today 15:39 Poštovani rukovodioci projekata Zbog nastale situacije molimo za strpljenje! Očekujemo da će ova situacija biti vrlo brzo razrešena. O donetoj odluci vezanoj za konkus bicete odmah obavesteni. Srdačan pozdrav prof Vera Dondur dr Nikola Tanić prof Branko Bugarski prof Viktor Nedović
hazard Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 evo da vam prepricam jedan mali detalj razgovora jedni meni bliskog ,,institutlije" sa Verom Dondur Zove on Veru Dondur nakon ove svinjarije sa konkursima i rangiranjima i kaze jeste li normalni, najvise unistavate ove mlade, jel ocete sve da ih oterate, dajte bar da njima osiguramo vece plate kada ste vec odlucili nas starije da unakazite Ona kaze teoretski moze, ali suma novca je fiksna tako da ako tako hocete, jedino da vama starijima skinemo jos 20% od plate pa damo njima, i to sve drcnim bezobraznim tonom Parafraziram, nisu citati
Notorious Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 Mejl koji sam kopirala je cirkularni i odgovori potencijalnih rukovodilaca stižu na sve adrese, crkajem od smeja na jedan simpatično dupeuvlakački, baš po meri pismenosti autora. Kakav je ovo sajam bizarnosti, da nepoverueš
gospa buba Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 (edited) ja sam danas prestala da pratim razvoj situacije. i ne radim vishe nishta po tom pitanju dok ne kazu hop. edip. sad svi lete misle ja neshto znam ^_^ Edited April 26, 2016 by gospa buba
Notorious Posted April 26, 2016 Posted April 26, 2016 I nema smisla raditi bilo šta dok se ne završi megdan.Možda da se vežba pravljenje gantograma (u sekund precizno da se navežba) dok se ne oglase -_-
gospa buba Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 I nema smisla raditi bilo šta dok se ne završi megdan. Možda da se vežba pravljenje gantograma (u sekund precizno da se navežba) dok se ne oglase -_- vec nekoliko ljudi me zvalo da pita kako se radi gant, uvereni da sam ja zvezda proizvodnje a ja nabadam excel -_-
gospa buba Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 dakle, do sledece nedelje kao da ce 100 godina biti mir i kao da ce sjutra biti rat ^_^ gori mu hilandar, a on u indoneziji -_-
Notorious Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 dakle, do sledece nedelje kao da ce 100 godina biti mir i kao da ce sjutra biti rat ^_^ gori mu hilandar, a on u indoneziji -_- Postaje sve luđe, predlozi pojekata usvojeni kod mene na NNV, nema labavo (efikasnost po cenu smislenosti), izgubiće na aktuelnosti i usaglašenosti sa strategijom dok se ova zamlata ne pripovrne s putešestvija i ne suoči sa činjenicama (ili, pak, ne), moraćemo još i da prekrajamo odluke kako je krenulo
Recommended Posts