Notorious Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Ne čini to, taman sam se obradovala da ću se šlepati uz vas :D
gospa buba Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Ne čini to, taman sam se obradovala da ću se šlepati uz vas :D mislila sam da podnesemo zajedno, da bude veselije. da nas odbije izborna komisija zbog neurednosti materijala nepodudaranja karaktera ^_^ sjutra pochinje, kako chujem -_-
Notorious Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 mislila sam da podnesemo zajedno, da bude veselije. da nas odbije izborna komisija zbog neurednosti materijala nepodudaranja karaktera ^_^ sjutra pochinje, kako chujem -_- da nas odbije i pride utuži zbog uznemiravanja javnosti karakternom osebujnošću. Donduričica rekla da će početi sutra, ako aplikacija bude sistematična poput xls baze, odoh u planine.
gospa buba Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 (edited) da nas odbije i pride utuži zbog uznemiravanja javnosti karakternom osebujnošću. Donduričica rekla da će početi sutra, ako aplikacija bude sistematična poput xls baze, odoh u planine. pazi, ja se intimno nadam da aplikacija nemere bit gora od proshle, tj ove shto je troshimo od 2011 (pre toga su bili oni mrachni pokushaji ms projecta, kvartalno u pokushaju, a onda je doshla zuta baza kao mega unapredjenje situacije, sve dok ne vidish pedeef ^_^). ali dobro, necu da bajem bez veze, ono shto smeta meni, smetalo je i momcima dok nisu postali gospoda, nadam se da su makar to uchinili na lepo, na radost svih nas i na radost njihovog moguceg povratka med nas sebre -_- ce vidimo sutra. u xls bazi ima tu i tamo i cirilichice, pa sam morala da se trazim dvaput i da se ne nadjem isto toliko puta Edited April 12, 2016 by gospa buba
Notorious Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 (edited) Videla sam da se moramo ukucavati na oba pisma ne bi li otkrili da nas ni na jednom nisu pokrili kako treba. Ne mogu da mislim o tome, neću ni kao Skarlet misliti sutra, odbijam da mislim generalno. Koliko puta treba da se unesu isti podaci da bi utvrdili gradivo, možda bi duborez bio od pomoći, šta još, aman više Misliš da momci stvarno percipiraju povratak u stvaran svet kao realnu mogućnost? I da su kadri da se decentriraju i zanemare dilove koji rezultuju sve najlepšijim i najboljijim bazama? edit: ne obraćaj pažnju, uhvatio me je predaplikacioni amok Edited April 12, 2016 by Notorious
gospa buba Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 (edited) Videla sam da se moramo ukucavati na oba pisma ne bi li otkrili da nas ni na jednom nisu pokrili kako treba. Ne mogu da mislim o tome, neću ni kao Skarlet misliti sutra, odbijam da mislim generalno. Koliko puta treba da se unesu isti podaci da bi utvrdili gradivo, možda bi duborez bio od pomoći, šta još, aman više Misliš da momci stvarno percipiraju povratak u stvaran svet kao realnu mogućnost? I da su kadri da se decentriraju i zanemare dilove koji rezultuju sve najlepšijim i najboljijim bazama? edit: ne obraćaj pažnju, uhvatio me je predaplikacioni amok ne mislim nishta. a i ti, nemoj sad taj ajmokac. sjutra cemo :) iskreno, ne znam, gazda te danas voli sutra te ne voli, kum te danas voli sutra te ne voli, zene da ne pominjem kaka je to dinamika. svashta moze da bude... Edited April 12, 2016 by gospa buba
Notorious Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Sad mi se jede pileći ajmokac, samo mi je još to falilo :D
gospa buba Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 kakvo bre ukucavanje na oba pisma? :o (pitanje je posledica chinjenice da sam odluchila da ne chitam nishta od ponudjenog sadrzaja pre nego shto objave start. da ne bi upala u ajmokac :( zato cu sjutra da se shockiram za sve pare )
Notorious Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Ono što si i ti napisala, tražimo se i na latinici i na ćirilici ne bi li pohvatali reference. Kad, ono, ni to ne biva dovoljno, čak štaviše dok međutim jok
gospa buba Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 neka zbilja dijete prosper da na pm ugledni primerak engri letera da ga ispersonalizujemo, mi smo starije zene i imamo mnoge obaveze :D
Dr Arslanagić Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 Videla sam da se moramo ukucavati na oba pisma Na oba pisma i na ošišanoj latinici. I shit you not. Sad ću u inat da im prijavim jedan M13, pa nek se češu i nek skidaju ako misle da nije.
Notorious Posted April 12, 2016 Posted April 12, 2016 (edited) neka zbilja dijete prosper da na pm ugledni primerak engri letera da ga ispersonalizujemo, mi smo starije zene i imamo mnoge obaveze :D Ova starija žena se, ophrvana mislima o fundamentalnoj ne/svrhovitosti života bavljenja projektima i engr letersima, maločas prosula po teretani saplevši se o šipku koju je netom pre toga spustila. Još ću i da postradam kako je krenulo. Di li se denuo onaj Prospero sad kad nam je najpotrebniji? edit: et Dr Arslanagić Nisam imala kiseline ni da registrujem sve propuste, ću se inatim koliko sutra. Edited April 12, 2016 by Notorious
Dr Arslanagić Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Mi sutra ujutro preliminarno čitanje konkursa a popodne je sednica veća za koju predviđam da će biti spektakl. Imamo problem s tim što žena koju svi želimo za šeficu projekta veli da bi radije da je udaramo ćuskijama po glavi dok ne izdahne.
Recommended Posts