Jump to content
IGNORED

naucni vocap - kad necete da smarate posten svet

betty

Recommended Posts

Posted

Vidiš kako nas MPNTR drži u neizdržu -_-

Posted

Moba? Koji jebeni kreten...

Jel tako testirana i aplikacija koja je trebala da izračuna kategorije pre, koliko, 2 godine?

aplikacija postoji, ali to nije njen najveci problem :D

Vidiš kako nas MPNTR drži u neizdržu -_-

nema nishta od toga josh neko vreme, kolko sam shvatila. mada uvek mogu da iznenade, ono, iz inata :s_w:

moba ce vishe da bude da se pakuju saksije, piksle i fijoke <_<

Posted

Oni samo žele da uglancaju aplikaciju i pripadajuće joj priveske do visokog sjaja, a vi tako   -_-

Kako su krenuli, konkursi teško da će biti završeni do kraja godine, još nisu završili sa ažuriranjem baze istraživača, za softverske finese aplikacije ne znam. 

Posted

Što se mene tiče, može i ovaj da traje zauvek.

Posted

Što se mene tiče, može i ovaj da traje zauvek.

pa moze, samo sto ja sedim na jednom, a radim vec neshto peto, shto izgleda vrlo chudno kad treba daobjasnim zashto je tako.

najavina najava je izashla danas. sindikat kaze objava konkursa usridu, ovu. start projekata ne pre septembra. preko leta jedemo svoje noge.

chestitke nevidjene leonardu di kapriju :d

Posted

Opet neka najava:

Најава Конкурса #nauka #noviciklus

апр 11, 2016 | Вестинаука

%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D1

Опште упутство за пријаву пројеката из Програма основних истраживања и основних усмерених истраживања за циклус истраживања 2016-2020, и програма истраживања у области технолошког развоја за циклус истраживања 2016-2019. , се налазе на веб страници Министраства.

Посебна упутства за пријаву пројеката из Програма основних истраживања и основних усмерених истраживања за циклус истраживања 2016-2020, и Програма истраживања у области технолошког развоја за циклус истраживања 2016-2019., се налазе на веб страници Министраства.

КОНКУРС за предлагање пројеката у оквиру програма основних истраживања и основних усмерених истраживања за циклус истраживања 2016-2020. године и програма истраживања у области технолошког развоја за циклус истраживања 2016-2019. године, биће објављен на веб страници Министарства и дневном листу Новости.

Акт о вредновању, избору, финансирању и праћењу пројеката из програма основних истраживања и основних усмерених истраживања за циклус истраживања 2016-2020, и Програма истраживања у области технолошког развоја за циклус истраживања 2016-2019. биће објављен на веб страници Министарства истога дана као и конкурс.

Електронска апликација за унос предлога пројеката чије за чије се финансирање конкурише биће отворена на веб страници Министарства истога дана када и конкурс. Електронска апликација ће битизатворена двадест пет (25) дана након отварања.

Предложени пројекти ће бити упућени на рецензију након затварања електронске апликације.

Прелиминарна категоризација истраживача биће објављена за четрдесет пет (45) дана од дана објаве конкурса.

Министарство ће након спроведног поступка оцене пријављених пројеката на веб страници објавити прелиминарну листу пројеката предложених за финансирање са укупним бројем бодова сваког појединачног поднетог пројекта.

Подносиоци пријава пројеката могу, у року од 5 дана од дана објављивања прелиминарне листе, поднети Министарству писани и образложени приговор.

На страници посвећеној Конкурсу за предлагање пројеката у оквиру Програма основних истраживања и основних усмерених истраживања за циклус истраживања 2016-2020. године и Програма истраживања у области технолошког развоја за циклус истраживања 2016-2019. године можете пронаћи остала документа.

Posted

Bitno je da se na zvanicnom sajtu ministarstva koriste hestegovi, da bi se izgledalo moderno. #nauka! Tviter da se zabrani, i spali.

Posted (edited)

Bitno je da se na zvanicnom sajtu ministarstva koriste hestegovi, da bi se izgledalo moderno. #nauka! Tviter da se zabrani, i spali.

neka more, uz pomoc gospodovu, i sposobnost drugih da se zavuku di treba, pa potpuno nove inovativne inovatore da gledamo sledeceg meseca :lolol:

ono shto je vazno je da je zadat pravac i put trasiran, i sad samo da se cepa automatika. oh! wait!

Edited by gospa buba
Posted

Na spisku radova M10 i M40 koji su okačili na sajt Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, bodovali su mi 7 radova (od toga 2 pogrešno) a 7 nisu. Kod ostalih saradnika je slična situacija.

Mislim, nije da smo im slali spiskove jedno 10 puta.

:fantom:

Posted (edited)

Na spisku radova M10 i M40 koji su okačili na sajt Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, bodovali su mi 7 radova (od toga 2 pogrešno) a 7 nisu. Kod ostalih saradnika je slična situacija.

Mislim, nije da smo im slali spiskove jedno 10 puta.

:fantom:

ja imam jedan m10 chije shtampanje su oni platili i tamo ga nema. di su njihovi novci :lolol:

jel zele sad neke izpravke ili shta? mislim, za platu mi ga sigurno nece rachunati :s_w:

Edited by gospa buba
Posted

Dobiće sutra angry letter sa spiskom šta su sve izostavili.

Posted

Dobiće sutra angry letter sa spiskom šta su sve izostavili.

molim templejt engri letera na pm. ne mogu vishe da mislim ^_^

Posted

molim templejt engri letera na pm. ne mogu vishe da mislim ^_^

priključujem se molbi