December 10, 201212 yr Koliko ekipa ispadaju?hvaladve valjda, ali uz ovoУ зависности од броја наших клубова у АБА лиги за сезону 2013/2014, може доћи до смањена или повећања броја клубова који напуштају КЛС.
December 10, 201212 yr Author Posto je skoro izvesno da cemo dobiti dodatnog predstavnika u ABA ligi ispadace samo jedan. Sto nama Jagodincima olaksava posao bar malo :D
December 10, 201212 yr Author Mogo bi ti da dodjes na neku utakmicu i podrzis tim a ne da se po tamo nekom forumu raspitujes <_<
December 10, 201212 yr Cim svratim do JA eto me u hali :P a do tada se uzdam u tebe da ih podrzavas u pravednoj borbi za opstanak ;)
December 10, 201212 yr Author Ma podrzavam nego mi idu na onu stvar(kurac) neki seljaci koji posle prve greske igracima jebu majku.
December 11, 201212 yr jebem ti jagodinu, nikad manji grad a milion forumasa. uveo palma besplatan internet za studente, penziore i trece dete pa se to sada kurci po forumu.
December 11, 201212 yr Author Mustafaaaaaaaaaaa!!!Znas kad cete vi u prvu ligu? Juce!Sent from my cigla using Tapatalk
December 11, 201212 yr jebem ti jagodinu, nikad manji grad a milion forumasa. uveo palma besplatan internet za studente, penziore i trece dete pa se to sada kurci po forumu.pati