Lezilebovich Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Oslo -- Evropska unija je ovogodišnji dobitnik Nobelove nagrade za mir, saopštio je Nobelov komitet u Oslu.meni je ovo za ali sigurno ima neke logično objašnjenje
Krampa Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 (edited) abd...sljedeci nobel ide natuedit: ja kao gradjanin eu sam postao nobelovac!hvala. molim da mi moderacija deituje ime. Nobl. Krampa. hvala Edited October 12, 2012 by Krampa
Lezilebovich Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 Možda sledeći ide celom svetu , samo šteta što neće ovaj naš tada biti predsednik sveta
Lo Zingaro Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Pa nista cudno, nobel se uvek dobija u poznim godinama i pri kraju karijere, zato su i pozurili......inace cestitajte i meni posto sam gradjanin EU.
porucnik vasic Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 jasno vam je da ovaj topi postaje ozbiljan kandidat za deponiju Послато са GT-P6200 користећи Тапаток 2 Скоро па као награда.
stoka Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 A kome ide lova od nagrade? U zajednički budžet ili ...?
koksy Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 A kome ide lova od nagrade? U zajednički budžet ili ...?vele da će dati Grcima. ko biva da ih to izvadi.
stoka Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 jasno vam je, nadam se, da ovaj topik postaje ozbiljan kandidat za deponiju?Čini mi se da je Nobelova nagrada za mir najviše devalvirana i iskompromitovana. Setimo se da su laureati bili i Arafat, Peres, Rabin, Al Gor, Marti Ahtisari ...
porucnik vasic Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Čini mi se da je Nobelova nagrada za mir najviše devalvirana i iskompromitovana. Setimo se da su laureati bili i Arafat, Peres, Rabin, Al Gor, Marti Ahtisari ...Барак Хусеин Обама...
stoka Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Барак Хусеин Обама...Nemoj, Obama se nije toliko iskompromitovao kao ovi navedeni ... Dečko je započeo izlaznu strategiju američke vojske iz Iraka i Afganistana
dobar1 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Tadić:EU zaslužila Nobelovu nagradu :isuse: http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=10&dd=12&nav_category=12&nav_id=651324
Eraserhead Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Ova nagrada EU je mnogo smislenija nego mnoge prethodne, uopste ne vidim neki poseban problem.
Agni Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Ova nagrada EU je mnogo smislenija nego mnoge prethodne, uopste ne vidim neki poseban problem.Problem (za ove koji fejspalmuju) je u tome sto su pojedine zemlje EU ucestvovale u napadu na Srbiju, a i na druge delove slobodnog sveta (Irak, talibane, Gadafijeve snage).
MayDay Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 abd...sljedeci nobel ide natuedit: ja kao gradjanin eu sam postao nobelovac!hvala. molim da mi moderacija deituje ime. Nobl. Krampa. hvala Prvo uvedite evro, pa patite ko sav posten svet. Nobllancia da, NoblKrampa jok. Uostalom, vise se slaze uz mene.meni da se cestita sto sam najveci kuronja, prema vasudevicinoj mapi.meni se cini da je ovo podrskica eu da se odrzi i ne cepa. samo napred!
Eraserhead Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 To ih je valjda i preporucilo za nagradu. Mada vidim da su i levo orijentisani drugari pali u fras kad su videli. Vec lete na brzaka sklepane montaze po FB.
Recommended Posts