Posted October 12, 201212 yr Oslo -- Evropska unija je ovogodišnji dobitnik Nobelove nagrade za mir, saopštio je Nobelov komitet u Oslu.meni je ovo za ali sigurno ima neke logično objašnjenje
October 12, 201212 yr abd...sljedeci nobel ide natuedit: ja kao gradjanin eu sam postao nobelovac!hvala. molim da mi moderacija deituje ime. Nobl. Krampa. hvala Edited October 12, 201212 yr by Krampa
October 12, 201212 yr Author Možda sledeći ide celom svetu , samo šteta što neće ovaj naš tada biti predsednik sveta
October 12, 201212 yr Pa nista cudno, nobel se uvek dobija u poznim godinama i pri kraju karijere, zato su i pozurili......inace cestitajte i meni posto sam gradjanin EU.
October 12, 201212 yr jasno vam je da ovaj topi postaje ozbiljan kandidat za deponiju Послато са GT-P6200 користећи Тапаток 2 Скоро па као награда.
October 12, 201212 yr A kome ide lova od nagrade? U zajednički budžet ili ...?vele da će dati Grcima. ko biva da ih to izvadi.
October 12, 201212 yr jasno vam je, nadam se, da ovaj topik postaje ozbiljan kandidat za deponiju?Čini mi se da je Nobelova nagrada za mir najviše devalvirana i iskompromitovana. Setimo se da su laureati bili i Arafat, Peres, Rabin, Al Gor, Marti Ahtisari ...
October 12, 201212 yr Čini mi se da je Nobelova nagrada za mir najviše devalvirana i iskompromitovana. Setimo se da su laureati bili i Arafat, Peres, Rabin, Al Gor, Marti Ahtisari ...Барак Хусеин Обама...
October 12, 201212 yr Барак Хусеин Обама...Nemoj, Obama se nije toliko iskompromitovao kao ovi navedeni ... Dečko je započeo izlaznu strategiju američke vojske iz Iraka i Afganistana
October 12, 201212 yr Tadić:EU zaslužila Nobelovu nagradu :isuse: http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=10&dd=12&nav_category=12&nav_id=651324
October 12, 201212 yr Ova nagrada EU je mnogo smislenija nego mnoge prethodne, uopste ne vidim neki poseban problem.
October 12, 201212 yr Ova nagrada EU je mnogo smislenija nego mnoge prethodne, uopste ne vidim neki poseban problem.Problem (za ove koji fejspalmuju) je u tome sto su pojedine zemlje EU ucestvovale u napadu na Srbiju, a i na druge delove slobodnog sveta (Irak, talibane, Gadafijeve snage).
October 12, 201212 yr abd...sljedeci nobel ide natuedit: ja kao gradjanin eu sam postao nobelovac!hvala. molim da mi moderacija deituje ime. Nobl. Krampa. hvala Prvo uvedite evro, pa patite ko sav posten svet. Nobllancia da, NoblKrampa jok. Uostalom, vise se slaze uz mene.meni da se cestita sto sam najveci kuronja, prema vasudevicinoj mapi.meni se cini da je ovo podrskica eu da se odrzi i ne cepa. samo napred!
October 12, 201212 yr To ih je valjda i preporucilo za nagradu. Mada vidim da su i levo orijentisani drugari pali u fras kad su videli. Vec lete na brzaka sklepane montaze po FB.