Jump to content
IGNORED

Euroleague Fantasy 2012/13


Hudersfield

Recommended Posts

Šteta bi bilo da jedan od najstarijih fantazija nema svoj topic. Link je http://fantasychalle...euroleague.net/Igrači su čini mi se malo precijenjeni (kao i uvijek) ali se može pronaći par dobrih prilika za zaradu i rast cijene u sledećim kolima.Liga je ppp2012 sa istoimenom šifrom. Predlažem da nema ograničenja broja prijavljenih timova kao i kod ABA lige.Puno sreće forumaši i da neko od nas osvoji put u London!

Link to comment

Bo, Serhio, Bogdan, Kerol, Nihad, Preldzic, Lucic, Gagic, N. Bjelica, Zoric. I imam 2 dinara viska!Inace, sajt je blaga katastrofa.

Edited by Fins fleet
Link to comment
Farmar, Hackett; Blažič, Gelabale, Perperoglou, Cristopher; Tomić, Kšištof, Savaš, Printezis i 3 u banci...Priključujte se ljudi, još samo 9 sati...
Ja sam posle prvog kola 22. sa 185,3 a kapiram da si sa ovim timom ti ispred mene :Hail:Uopste nemam mogucnost da se ukljucim u ligu... nigde mi ne nudi da unesem ligu i sifru... :cry: Edited by adasevic
Link to comment

Inace, najuspesniji od moja 3 tima je onaj kog sam sastavio iskljucivo od igraca Miska Raznatovica (131 bod)! Onaj kojeg sam prvo pravio i najvise mozgao oko njega je 20 bodova losiji. I onaj kog sam napravio instinktivno, u fotofinisu roka za prijavljivanje, taj je katastrofa. Tu su igraci Prokoma, Cantua i par nekih koji su najstrasnije podbacili.

Link to comment

12. ukupno i jedva prvi u ppp ligi. Sjajan pocetak kolege forumasi gledajte da to sad ne uprskamo...Evo malo i prijedloga:Na pleju Hacket iz Siene imao index 34 u italijanskoj ligi (ostatak tima ukupno jedva preko 30). Uz cijenu 32 cini mi se da je dobra kupovina mada gostuje u Nokia areni.Krila i bekovi šuteri - preldžić i bostjan nahbar jer će im cijena sigurno rasti.Centri - lučić koji nosi partizan ove sezone i super je jeftin i ante tomić koji ubija u barsi.Srećno!

Link to comment
Kako ti stoji najbolji tim? Мој је 24. u ukupnom poretku.
Svaka čast majstore!Kod mene propast nakon sjajnog prvog kola. Naime, niti jedan tim u ovom kolu mi nije osvojio 130+ poena, tako da sam ostao bez plasmana među prvih 200. Ali, barem sam skupio dovoljno kredita, tako da borba tek počinje.
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...