Posted October 9, 201212 yr Šteta bi bilo da jedan od najstarijih fantazija nema svoj topic. Link je http://fantasychalle...euroleague.net/Igrači su čini mi se malo precijenjeni (kao i uvijek) ali se može pronaći par dobrih prilika za zaradu i rast cijene u sledećim kolima.Liga je ppp2012 sa istoimenom šifrom. Predlažem da nema ograničenja broja prijavljenih timova kao i kod ABA lige.Puno sreće forumaši i da neko od nas osvoji put u London!
October 10, 201212 yr Bo, Serhio, Bogdan, Kerol, Nihad, Preldzic, Lucic, Gagic, N. Bjelica, Zoric. I imam 2 dinara viska!Inace, sajt je blaga katastrofa. Edited October 10, 201212 yr by Fins fleet
October 11, 201212 yr Author Farmar, Hackett; Blažič, Gelabale, Perperoglou, Cristopher; Tomić, Kšištof, Savaš, Printezis i 3 u banci...Priključujte se ljudi, još samo 9 sati...
October 12, 201212 yr Farmar, Hackett; Blažič, Gelabale, Perperoglou, Cristopher; Tomić, Kšištof, Savaš, Printezis i 3 u banci...Priključujte se ljudi, još samo 9 sati...Ja sam posle prvog kola 22. sa 185,3 a kapiram da si sa ovim timom ti ispred mene :Hail:Uopste nemam mogucnost da se ukljucim u ligu... nigde mi ne nudi da unesem ligu i sifru... Edited October 12, 201212 yr by adasevic
October 14, 201212 yr Imas gore u horizontalnom meniju "Join a private league". Sta se dogadja kad kliknes na to?
October 14, 201212 yr Inace, najuspesniji od moja 3 tima je onaj kog sam sastavio iskljucivo od igraca Miska Raznatovica (131 bod)! Onaj kojeg sam prvo pravio i najvise mozgao oko njega je 20 bodova losiji. I onaj kog sam napravio instinktivno, u fotofinisu roka za prijavljivanje, taj je katastrofa. Tu su igraci Prokoma, Cantua i par nekih koji su najstrasnije podbacili.
October 16, 201212 yr Author 12. ukupno i jedva prvi u ppp ligi. Sjajan pocetak kolege forumasi gledajte da to sad ne uprskamo...Evo malo i prijedloga:Na pleju Hacket iz Siene imao index 34 u italijanskoj ligi (ostatak tima ukupno jedva preko 30). Uz cijenu 32 cini mi se da je dobra kupovina mada gostuje u Nokia areni.Krila i bekovi šuteri - preldžić i bostjan nahbar jer će im cijena sigurno rasti.Centri - lučić koji nosi partizan ove sezone i super je jeftin i ante tomić koji ubija u barsi.Srećno!
October 23, 201212 yr Author Kako ti stoji najbolji tim? Мој је 24. u ukupnom poretku.Svaka čast majstore!Kod mene propast nakon sjajnog prvog kola. Naime, niti jedan tim u ovom kolu mi nije osvojio 130+ poena, tako da sam ostao bez plasmana među prvih 200. Ali, barem sam skupio dovoljno kredita, tako da borba tek počinje.