Posted October 3, 201212 yr počinjem polako da se nerviram...hoću klincu da nadjem neke sinhronizovane crtaće pošto je i njemu i meni pun kufer čitanja /i slušanja/ titlova.Gde to može da se nadje? Prokrstarih čitav internet od trafika do zvaničnih i poluzvaničnih sajtova i gotovo da nema ništa - izuzev nekih sumnjivih prodaja nekih još sumnjivijih kvaliteta. /dajte predloge na pp da ne bude reklamiranje i spamovanje/PS izvinjavam se za postavljanje nove teme ali nisam imao nikakvu ideju gde ovo da smestim.
October 3, 201212 yr Teško da igdje ima bogatiji izbor starih crtaća nego ovde:http://www.dobra-stara-vremena.com/crtani-filmovi
October 3, 201212 yr Obrisaće moderacija, ako smatra da je reklamiranje, ali ja sam celu kolekcuju crtaća skinuo pomoću linkova na Rapidsrbija... Potrebno je registrovati se i dalje se sve samo kaže...Uglavnom su, za dugometražne, hrvatski prevodi, pošto kod nas niko to ne radi, ali, pretpostravljam da to nije problem...
October 3, 201212 yr Ok, ja sam skidao sa www.crtaci.info , ima forum sa download sekcijom, brdo crtacja, ima i stare RTB sinhronizacije, sve i svasta!