brokoli Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Jolka, ti si meni poput loseg seksa u jos goroj vezi..Toliko sam ubijena u pojam, da nemam vise snage ni da raskinem.
jolanda.kirschner Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 Jolka, ti si meni poput loseg seksa u jos goroj vezi..Toliko sam ubijena u pojam, da nemam vise snage ni da raskinem.O cemu ti pricas, mi smo u nekakvoj vezi, pa bi da raskidas? Opsesija postoji nazalost samo sa tvoje strane, posto ti mene uopste ne interesujes, osim onoga sto napises. Dakle, uopste ne razmisljam o tebi. I jos jednom, sasvim dobronameran savet, nemojte vise da me spominjete ni ti ni drugi kojima je to padalo na pamet.
burazer Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 vss...forum je avangarda bracne zajednice sacinjena od nekolicine clanova, jednog obaveznog stalkera i kompjutera. u beskonacnom nastojanju da se prevazidje hendikep napisanog posta, sveukupan broj parapsihopatoloskih pojava se uvecava, ( ne zna se jos tacno gde. na forumu ili u braku) ali hendikepiranih je sve manje, bez obzira, gde. (predmet u toku)
Pikoleta Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 ja cu ovo pitanje da shvatim koliko x smo se zenili i razvodili zbog foruma. samo da znate svaki x kad me nema udala sam se opet.
fonTelefon Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 ja cu ovo pitanje da shvatim koliko x smo se zenili i razvodili zbog foruma. samo da znate svaki x kad me nema udala sam se opet.u kojoj babinoj provinciji je dozvoljena poliandrija?
*edited by mod Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Pa ljudi smo, hajde da se dogovorimo i napravimo neki kompromis. Razvedem se od zene ali ostanemo da zivimo zajedno (zbog dece) a na forumu samo citam. Deal?
Čutura Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 vss u recnik ppp, steta bi bilo da se negde zagubi..
3opge Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 (edited) . Edited September 30, 2012 by 3opge
fonTelefon Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Ovde se glasa napamet ne zna se kakve su bradavice vss kog foruma.
JozoMujica Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 Ja sam glasao za oba.Odjebeš Nju, odjebeš forum, i onda sedneš i učiš, učiš...
Recommended Posts