dig_chohano Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Ja čitam. Mi čitamo.Ti čitaš. Vi čitate.On/Ona/Ono čita. Oni čitaju.
Amelija Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Ja čitam. Mi čitamo.Ti čitaš. Vi čitate.On/Ona/Ono čita. Oni/One/Ona čitaju.
dig_chohano Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Ne dolazi u obzir. U množini uvek i svuda mizoginija.
jolanda.kirschner Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 Definisi citanje.Ustvari, objasni zasto kazes "citati", a mislis "skrolovati".Nisi odgovorio na moje pitanje. A i treba biti malo manje kontradiktoran u primedbama, ako pisem one - linere, kako oni mogu da se skroluju, slazes se?
Milogled Bluff Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Lako. Mnogo brze nego Marvinovi carsafi, na primer.
jolanda.kirschner Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 Ko to? Ja te baš volim čitati ono sto pises. Ovako je gramaticki ispravnije.
jolanda.kirschner Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 Ne dolazi u obzir. U množini uvek i svuda mizoginija. A zato me ne volis?Lako. Mnogo brze nego Marvinovi carsafi, na primer. Relativno brze, ali se slazes da bi trebalo da se lakonski izrazavamo ako hocemo bolju komunikaciju?
Milogled Bluff Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 A zato me ne volis?Ne voli taj nikog.
Mil@n Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Brak, u braku se može imati dece. Sa forumom se ne može imati dece, mada, verujem da su neki i to probali.
Milogled Bluff Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 nonsens, voli mene.bar se nadam :(Ne zavaravaj se, tebe ne voli niko.
fonTelefon Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Sta da ne radim? Da li mozda ovde nekome radim nesto lose? Mislim, zasto imate tako negativno misljenje o meni?Samo im okaci slike sisa na perspic ili barem noge iznad kolena, mozda nece promeniti misljenje o tebi ali ces biti najvoljenija.
fonTelefon Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Ne dolazi u obzir. U množini uvek i svuda mizoginija.To je samo gramatika nikako mizoginija. i ona se da promeniti, ali ne na nacin na koji rade borkinje. Inace bi romanci bili svi odreda cedomorci.
fonTelefon Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 ili sisu iznad kolena!Tebe samo Mau moze da voli
Recommended Posts