radisa Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Ne kapiram i dalje, možda zato što sam običan kerber :(Jbg, treba da si običan stalker da bi razumeo :(Uzgred, definiši kebab...
ordi Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Pišanje je ono što svaki muškarac radi stojeći, a žena sedeći...ja umem da u tus kabini piskim stojeci.
henrik larsson Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 ja umem da u tus kabini piskim stojeci.Definiši stojeći. Naravno, ako si dokona stalkerkinja.
radisa Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 ja umem da u tus kabini piskim stojeci.Umem i ja da piškim sedeći, ali me sramota... Moglo bi se svašta pomisliti...
jolanda.kirschner Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 Vidim da me ovde niko ne shvata ozbiljno i da se komentarise o onome ko nesto kaze, a ne o onome sto kaze. Nista, probacu da razgovaram sa klincima u obdanistu, videcu da li cu tu imati vise uspeha.
henrik larsson Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Klinci u obdaništu vss™ školska deca?
Čarapica Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 a zar se mi koji danonocno visimo na forumima vec nismo odrekli braka ili veze mislim na ovaj ili onaj nacin, svejedno
jolanda.kirschner Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 a zar se mi koji danonocno visimo na forumima vec nismo odrekli braka ili veze mislim na ovaj ili onaj nacin, svejedno Pa to i hocu da kazem.
Milogled Bluff Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Vidim da me ovde niko ne shvata ozbiljno i da se komentarise o onome ko nesto kaze, a ne o onome sto kaze. Nista, probacu da razgovaram sa klincima u obdanistu, videcu da li cu tu imati vise uspeha.Nemoj to raditi deci, ko boga te molim.
jolanda.kirschner Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 Nemoj to raditi deci, ko boga te molim.Sta da ne radim? Da li mozda ovde nekome radim nesto lose? Mislim, zasto imate tako negativno misljenje o meni?
Milogled Bluff Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 (edited) Definisi citanje.Ustvari, objasni zasto kazes "citati", a mislis "skrolovati". Edited September 22, 2012 by Milogled Bluff
Čarapica Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 definisi ovaj i definisi onaj nacinmrsko mi
Recommended Posts