September 22, 201212 yr Ne kapiram i dalje, možda zato što sam običan kerber :(Jbg, treba da si običan stalker da bi razumeo :(Uzgred, definiši kebab...
September 22, 201212 yr Pišanje je ono što svaki muškarac radi stojeći, a žena sedeći...ja umem da u tus kabini piskim stojeci.
September 22, 201212 yr ja umem da u tus kabini piskim stojeci.Definiši stojeći. Naravno, ako si dokona stalkerkinja.
September 22, 201212 yr ja umem da u tus kabini piskim stojeci.Umem i ja da piškim sedeći, ali me sramota... Moglo bi se svašta pomisliti...
September 22, 201212 yr Author Vidim da me ovde niko ne shvata ozbiljno i da se komentarise o onome ko nesto kaze, a ne o onome sto kaze. Nista, probacu da razgovaram sa klincima u obdanistu, videcu da li cu tu imati vise uspeha.
September 22, 201212 yr a zar se mi koji danonocno visimo na forumima vec nismo odrekli braka ili veze mislim na ovaj ili onaj nacin, svejedno
September 22, 201212 yr Author a zar se mi koji danonocno visimo na forumima vec nismo odrekli braka ili veze mislim na ovaj ili onaj nacin, svejedno Pa to i hocu da kazem.
September 22, 201212 yr Vidim da me ovde niko ne shvata ozbiljno i da se komentarise o onome ko nesto kaze, a ne o onome sto kaze. Nista, probacu da razgovaram sa klincima u obdanistu, videcu da li cu tu imati vise uspeha.Nemoj to raditi deci, ko boga te molim.
September 22, 201212 yr Author Nemoj to raditi deci, ko boga te molim.Sta da ne radim? Da li mozda ovde nekome radim nesto lose? Mislim, zasto imate tako negativno misljenje o meni?
September 22, 201212 yr Definisi citanje.Ustvari, objasni zasto kazes "citati", a mislis "skrolovati". Edited September 22, 201212 yr by Milogled Bluff