Indy Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 E moj cika zubo, zadnji put kad sam imao drugaricu koja je uopste bila u stanju da popije 2 piva (a da ne pobrljavi - samo se smejala), ja se zaljubio. A to je bilo pre 30 i nesto godina. Ne prave vise takve zemske.Danas sve nesto chardonnay, sauvignon, pa i to jedva pola case. I neka "salata" (za glavno jelo) uz to. Nema vise onih staaarih drugarica.
Hamlet Strašni Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Aj reci da si se njome oženio. Nekako ću lakše zaspatiПослато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Indy Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Da li reci istinu, ili pomoci Hamletu da lepo spava? Hmmmm...Pa, recimo da sam provalio da ako uznem zenu koja malo pije, vise ce ostati za mene. :D
burazer Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Ne prave vise takve zemske.tip, žena u pozadini muškarca?
bergasa19 Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 odrasto sam, porasto sam, precku pipam, zarasto sam, cesem se, neobrijan sam, cudio se, mislio, pa progovorio, govorio, slusao, formirao, zacutao, nacrtao, buljio, brisao pa zalio, poklanjao, primao, davao i davio, igru ucio, prostorno razmisljao i slavio, u kontakte ulazio, ne potcenjivaohocu da ti nacrtam da uciti nekog nije lako, da ako ne das nista dobiti necesi konzerva je napravljena da se otvori
Indy Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Sarah je prijateljica sa svim svojim bivsim momcima... uzivajte. http://www.youtube.com/watch?v=eSfoF6MhgLA
prima Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 nisam ovo primetio a interesantno je.Meni su se desavale obe stvari - nekada mi se do srzi svidi na prvi miris, a nekad tek vremenom krenem da odlepljujem sve vise zapazajuci neke detalje koje nisam zapazio u prvih pet minuta™ - npr. promukli smeh koji mi je u pocetku bio odbojan vremenom pocne da mi biva vrlo prijatan i uzbudjujuc jer se pri otkrivanju nekih licnih karakteristika divno uklopio u njen prsonaliti. I slicno. Secam se da sam jednom tek posle par godina druzenja zapazio delikatna kolena i fine sake koje su tek tada nekako 'progovorile'o nadlaktice! meni nije jasno ovo za 5min dovoljnih za spoznaju da li bih s nekim ikad u krevet ili nikad i nikako. razumem da mogu da znam da bih ali kako mogu da znam da bas nikako ne bih? valjda zato sto za mene tu izgled igra mnogo manju ulogu od nekih drugih stvari pa svako uvek ima vremena da odvali neku glupost kojom bi zauvek unistio sve sanse, ne mora bas u prvih 5 minuta. desavalo mi se da vremenom promenim misljenje u potpuno suprotno i u jednom i u drugom smeru.meni zanimljivo tih prvih '5minuta'kontam da inicijalno instinkti i racio simultano nesto kao odredjujuali sta sa potencijalnim potpunim predomisljanjem kasnije?koji je stav 'u pravu'?
Aineko Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 meni zanimljivo tih prvih '5minuta'kontam da inicijalno instinkti i racio simultano nesto kao odredjujuali sta sa potencijalnim potpunim predomisljanjem kasnije?koji je stav 'u pravu'? pa onaj trenutni, valjda (sta se do tog trenutka zbilo - zbilo se)
prima Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 eh pa da, a akko je u prvih '5min' sve lepo leglo kasniji pomisljaj predumisljaja kao trenutni 'pravi' biva potka za saljenje na tu temu do beskonacnosti. e to su drugari.
eoten Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 pa i jesu istrazivali i starije vencane parove, pise i o tome u clanku. m-z razlika u percepciji prijateljstava se sa godinama povecava....preciznije, prema članku stariji parovi su učestvovali u drugoj studiji gde je predmet bio koji su pozitivni a koji negativni aspekti prijateljevanja sa suprotnim polom. tu je pronađena zaista značajna razlika među polovima: Males were significantly more likely than females to list romantic attraction as a benefit of opposite-sex friendships, and this discrepancy increased as men aged—males on the younger end of the spectrum were four times more likely than females to report romantic attraction as a benefit of opposite-sex friendships, whereas those on the older end of the spectrum were ten times more likely to do the same. koliko sam ja mogao da shvatim, a ovo definitivno nije moja oblast, oni su zaista ispitivali samo mlade m-ž prijateljske parove vezano za upoređenje stepena privlačnosti....u istrazivanju, uzeli su parove prijatelja i pitali ih koliko im je onaj drugi privlacan, da li bi ih eventualno jebali, da li misle da su oni sami privlacni drugoj osobi.... pa sve to na skali od 1 do 5. (izmisljam detalje posto nisam citala original, ali tako otprilike to izgleda.)...e sad, razlika moze da postoji i ako muskarci daju odgovor u proseku 1.4 a zene u proseku 1.1 (gde zapravo niko ne bi nikog), je li, a razlika moze da postoji i ako su brojke 4.4 i 4.1 (gde bi zapravo svako svakog). znaci iz podatka da postoji razlika, ne znamo ko bi koga i da li bi, samo da bi m cesce nego z. mozda bi m uvek a z nikad, a mozda bi m nekad a z isto nekad ali redje - ne znamo. ...kljucni nalaz dakle je polna razlika, a ne kaze se ni kolika je ni gde su na nekoj apsolutnoj jebackoj skali ni jedni ni drugi. mozda se kaze u originalnom clanku, mada trend davanja tog podatke (tzv. velicine efekta) nije jos zaziveo u studijama tog tipa.ima u članku link na originalno istraživanje. razlika je među polovima je manja nego što bi ja lično pomislio, samo 1 na skali od 1 do 10:
kapetanm Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 npr na forumu sam neretko vidjala na Love topiku postove tipa "otarasih se konačno žene i dece na nedelju dana i sad uživam", i to ne u smislu zajebancijeŠta je u tome neobično?
Sir Oliver Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 jer je za hejtšta je nedelj dana..ništa!
kapetanm Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Pa jeste, zamisli pošalješ ženu u vojsku na godinu dana..
prima Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 kakva je ono I profil greda na grafiku o privlacnosti?
Indy Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Muz i zena posle 25 godina braka? (Iz anfasa)?
Recommended Posts