eoten Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 ...ja za svoje prijatelje grkljan rezem i nikad ne bih na usranom forumu rekla nesto sto bi govorilo lose o njima....vređanje foruma! moderacijo, reaguj!
Aće Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 nije rečenica baš precizna, ne znamo čiji grkljan reže, i na kom forumu.
Aće Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 ne, nego kontam da su tuđi grkljani u pitanju. point taken je misirac ladno.
eoten Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 kakvi bre grkljani, ovde se robijalo zbog gnusne kloake. ako ovo prođe ko zna gde ćemo završiti.
burazer Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 ovo je ladno postao topic o muvanju ne,..@betty'Just Friends'
Mil@n Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Catfight!http://www.youtube.com/watch?v=3kUVqW2UGWg Bob Kelso, bog otac! :Hail:Inače, dok sam tu, smatram da muško žensko prijateljstvo može da opstane samo dok je seks kvalitetan!
Otto Katz Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 (edited) E da, bratski češki narod je ovu istinu izrazio i u poslovici: kamarád taky rád = i drug bi. Edited November 23, 2012 by king louie
dig_chohano Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Jel se ovde priča o heftanju il o e'mocijama? Ne mogu da povatam nikako.
Zli Gli Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 (edited) Druze dize, primecujem da si u pooolllu glasao za prve 4 opcije, te si reportovan po vise osnova. Edited November 23, 2012 by Zli Gli
dig_chohano Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Bipolarni poremećaj, šta ću.Preveliki značaj se učitava u banalno pipanje organima radi kratkotrajnog zadovoljstva. Realno je teže naći nekog s kim ćeš popit 2 piva a nećeš se smoriti. Mada mi je drago što Milogledov topik cveta.
ordi Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Preveliki značaj se učitava u banalno pipanje organima radi kratkotrajnog zadovoljstva. Realno je teže naći nekog s kim ćeš popit 2 piva a nećeš se smoriti.svaka ti ka u njegosa, dige
Dagmar Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Bipolarni poremećaj, šta ću.Preveliki značaj se učitava u banalno pipanje organima radi kratkotrajnog zadovoljstva. Realno je teže naći nekog s kim ćeš popit 2 piva a nećeš se smoriti. Mada mi je drago što Milogledov topik cveta.Govori u svoje ime <_< :(Ovo nas vraca na onu temu, jel bi se radije banalno pipali organima ili dobro najeli.Inace jedna dobra stvar kod pijenja piva je da nakon nekog vremena, koje je vrlo kratko u mom slucaju, smaranje postaje prakticno nemoguce sem ako je onaj sa kim pijem bas bas tezak dork.
Recommended Posts