Jump to content

Musko-zensko prijateljstvo - mozno ili nevazmozno?

Dodjimo zajedno do istine 78 members have voted

1. 1. Da li je moguce prijateljstvo izmedju muskarca i zene?

• Da
    • Ne
    • Ne znam
    • Ne razumem
    • Sta tacno podrazumevas pod muskarcem?
    • Sta tacno podrazumevas pod zenom?
    • Sta tacno podrazumevas pod prijateljstvom?
    • Sta tacno podrazumevas pod mogucem?
    • Odjebi, dokoni imbecilu
    • Vise jedan

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

...ja za svoje prijatelje grkljan rezem i nikad ne bih na usranom forumu rekla nesto sto bi govorilo lose o njima....
vređanje foruma! moderacijo, reaguj!

nije rečenica baš precizna, ne znamo čiji grkljan reže, i na kom forumu.

a ti bi da se držiš zakona ko pijan plota

ne, nego kontam da su tuđi grkljani u pitanju. point taken je misirac ladno.

kakvi bre grkljani, ovde se robijalo zbog gnusne kloake. ako ovo prođe ko zna gde ćemo završiti.

ovo je ladno postao topic o muvanju :lol:
ne,..@betty'Just Friends'
Bob Kelso, bog otac! :Hail:Inače, dok sam tu, smatram da muško žensko prijateljstvo može da opstane samo dok je seks kvalitetan!

E da, bratski češki narod je ovu istinu izrazio i u poslovici: kamarád taky rád = i drug bi.

Edited by king louie

Jel se ovde priča o heftanju il o e'mocijama? Ne mogu da povatam nikako.

o drugarskom heftanju

Druze dize, primecujem da si u pooolllu glasao za prve 4 opcije, te si reportovan po vise osnova.

Edited by Zli Gli

misirac
nije mi dobro

Bipolarni poremećaj, šta ću.Preveliki značaj se učitava u banalno pipanje organima radi kratkotrajnog zadovoljstva. Realno je teže naći nekog s kim ćeš popit 2 piva a nećeš se smoriti. Mada mi je drago što Milogledov topik cveta.

Preveliki značaj se učitava u banalno pipanje organima radi kratkotrajnog zadovoljstva. Realno je teže naći nekog s kim ćeš popit 2 piva a nećeš se smoriti.
svaka ti ka u njegosa, dige :Hail:
Bipolarni poremećaj, šta ću.Preveliki značaj se učitava u banalno pipanje organima radi kratkotrajnog zadovoljstva. Realno je teže naći nekog s kim ćeš popit 2 piva a nećeš se smoriti. Mada mi je drago što Milogledov topik cveta.
Govori u svoje ime <_< :(Ovo nas vraca na onu temu, jel bi se radije banalno pipali organima ili dobro najeli.Inace jedna dobra stvar kod pijenja piva je da nakon nekog vremena, koje je vrlo kratko u mom slucaju, smaranje postaje prakticno nemoguce sem ako je onaj sa kim pijem bas bas tezak dork.