Jump to content
IGNORED

Musko-zensko prijateljstvo - mozno ili nevazmozno?

Milogled Bluff

Dodjimo zajedno do istine  

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted (edited)
To je sad vec ™ iliti zasticeni brand, nerd shonje. Oni koji gledaju reality TV (nisam taj) znaju verovatno za serijal beauty and the geek. Tu moras da se kvalifijujes da budes nerd shonjo. Nije ni to za svakog.
ima onaj teenage film 'ameriacn pie'. sikvil 2 valjda, .kad se bore 'beta brotherhood' vs 'geek brotherhood'dobro evo, cak i pristajem da kazem da sam u taj izraz projektovala sopstveni defekt - svoj 'nizi' ukus i naklonost prema praznoglavim misicavim sporty stifler-ima, da idemo do krajnjih granica. tako da, brisite 'nerd shonja' izraz, blame on mea macho shonje nek indi objashnjava@zg :D jeste, sexy as hell. ajd, pa kum da mi budes ;) Edited by InvisibleLight
  • Replies 898
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Indy

67

• Turnbull

49

• Amelija

42

• Aineko

33

Top Posters In This Topic

Posted
a macho shonje nek indi objashnjava
Ja to onako lupio od dosade, a u stvari sad kapiram da ima dosta macho shonja. (Macho styling, shonja chuka).
Posted

meni nije jasno ovo za 5min dovoljnih za spoznaju da li bih s nekim ikad u krevet ili nikad i nikako. razumem da mogu da znam da bih ali kako mogu da znam da bas nikako ne bih? valjda zato sto za mene tu izgled igra mnogo manju ulogu od nekih drugih stvari pa svako uvek ima vremena da odvali neku glupost kojom bi zauvek unistio sve sanse, ne mora bas u prvih 5 minuta. desavalo mi se da vremenom promenim misljenje u potpuno suprotno i u jednom i u drugom smeru. a prijatelje suprotnog pola sam imala do tamo neke 15 godine, nakon toga se takvo nesto jednostavno nikad nije izrodilo.

Posted
ima onaj teenage film 'ameriacn pie'. sikvil 2 valjda, .kad se bore 'beta brotherhood' vs 'geek brotherhood'
Meni to odlican film.
Posted
a prijatelje suprotnog pola sam imala do tamo neke 15 godine, nakon toga se takvo nesto jednostavno nikad nije izrodilo.
he vidiš, a kod mene totalno suprotnodo nekih 15 -16 sam stekla samo drugarice, a negde u gimnaziji su počeli da se pojavljuju i drugovi
Posted (edited)
kako pricam s drugaricom - tako nas dve pricamo o svemu, ona meni kaze - 'kako mozes s tim konjem?' :Dsta je problem? ne smem tako da mislim?i ona ga je birala i slicno ga percipira kao ja al joj pashe kao muz i otac dece.bilo bi ruzno da pricham u RL, pred nekim ko je zna
ne ulazim u to kako pricas sa prijateljima (sumnjam da je gore i grublje nego moja prica), ali mi se nije svidelo kako s nipodastavanjem pricas o njoj kroz njen, ah, nedostojan izbor muskarca. to mi je ruzno.uopste nije vazno pred kim pricas, to je prica o nekom koga valjda volis.al dobro, zapravo nebitno, nego sam te skroz drukcije dozivljavala do ovog posta.ja za svoje prijatelje grkljan rezem i nikad ne bih na usranom forumu rekla nesto sto bi govorilo lose o njima.nemam pojma, to mi je gadno. sta cu njima da kazem u 4 oka, to je nesto drugo.drugo, nekog sa kim sam u braku/ bitnoj vezi svakako posmatram kao najboljeg svog prijatelja, tako da je tesko da cu sa prijateljima ili prijateljicama uz kafu da ga zovem onaj kreten il ona budala. nivoi bliskosti valjda. Edited by PointTaken
Posted
mnogo se laicko koplje slomilo na ovom topiku, a u stvari treba pustiti gli dr zlija da odrzi eks katedra predavanje.
+1
Posted
...
e pa sad pretera ga malo :)mislim, i ja mogu da kažem da mi nikada neće biti jasna jedna moja drugarica koja je godinama bila sa frajerom™ i godinama patila što on nema i osobine nerd-šonje™ (pri čemu je meni taj frajer uvek bio smešan ko bioskop, a ona ga je ultraozbiljno shvatala), da bi se na kraju udala za jednog nerd-šonju a potajno bi volela da on ima i osobine frajerapa to ne znači ni da je ne volim ni ništa sičnoa što se tiče ozbiljnih veza, ni meni neke stvari nisu baš jasne, ali različiti smo, šta ćešnpr na forumu sam neretko vidjala na Love topiku postove tipa "otarasih se konačno žene i dece na nedelju dana i sad uživam", i to ne u smislu zajebancije
Posted
e pa sad pretera ga malo :)...na forumu sam neretko vidjala na Love topiku postove tipa "otarasih se konačno žene i dece na nedelju dana i sad uživam", i to ne u smislu zajebancije
E! :mad: garant sam bar jednom i sam to napisao, ali to jeste velikim delom zajebancija. jednim malim nije, jer svakom je ponekad i potreban odmor i koji dan samo za sebe...jebes ga, godinama vec ustajem svakog jutra u pola sedam zbog deteta, a na posao idem u 13h, sto se ne bih radovao da se malo naspavam i ja :)a za bold +1
Posted

ovaj topik je bio gotivniji dok smo bili na tragu toga ko se dovatio sa svastikom.

Posted

@ptmogla bih da zamislim da na nekom drugom usranom forumu™ ona mene uzima kao primer opisujuci neki model 'najneracionalnije osobe pri uspostavljanju veza' sa sve mogucim sintagmama koje mogu delovati nipodastavajuce jer se kose sa njenim kriterijumimastvar je sto nas dve to inace pricamo jedna drugoj, ne precutkujemo i ne lazemo se, ok, rechima bez uvreda, izraz sam upotrebila iskljucivo ovde i iskarikirano (navela sam zbog cega - kao suprotnost necem drugom), i bzvze sto sam ga upotrebila jer je uneo zabunu

Posted
ovaj topik je bio gotivniji dok smo bili na tragu toga ko se dovatio sa svastikom.
onda su nerdovke preuzele komandu.
Posted

Eto vam tih 5 minuta. Oko ovog se muskarci ne prepiru :fantom: