Jump to content
IGNORED

Musko-zensko prijateljstvo - mozno ili nevazmozno?

Milogled Bluff

Dodjimo zajedno do istine  

78 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted
a sto su te nerd shonje drugacije od drugih? mislim po cemu su drugaciji u prijateljskom i partnerskom odnosu?
a možda stvarno da zaboravimo nerd šonje :lolol:ukusi su različiti :)
  • Replies 898
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Indy

67

• Turnbull

49

• Amelija

42

• Aineko

33

Top Posters In This Topic

Posted

jebale vas nerd shonjezvuci pezorativno po sebi al mi samo bio zgodan izraz da oznaci krajnju suprotnost onim godlooking gimnazijskim mangupima koji su izgubili na kraju price

Posted

i čisto da napomenem da su mačo šonje 1 užas :D

Posted
a sto su te nerd shonje drugacije od drugih? mislim po cemu su drugaciji u prijateljskom i partnerskom odnosu?
po kolicini misicne mase... i po tome da li ce da se potuce za tebe.go, nerd shonje!
Posted

au al ste se pogubile, jednoj neprijatan izraz, a nije zapravo sigurna ni sta znaci, ni koga tacno predstavlja, druga prebrojava misice i bavi se fajtom, a pojavljuje se i novi termin maco sonje, samo da upotpuni konfuziju.

Posted
jebale vas nerd shonjezvuci pezorativno po sebi al mi samo bio zgodan izraz da oznaci krajnju suprotnost onim godlooking gimnazijskim mangupima koji su izgubili na kraju price
To je sad vec ™ iliti zasticeni brand, nerd shonje. Oni koji gledaju reality TV (nisam taj) znaju verovatno za serijal beauty and the geek. Tu moras da se kvalifijujes da budes nerd shonjo. Nije ni to za svakog.
Posted
čekaj, a sta su sad mačo šonje?!
Pripadnici većinskog naroda u Republici Srbiji.
Posted
au al ste se pogubile, jednoj neprijatan izraz, a nije zapravo sigurna ni sta znaci, ni koga tacno predstavlja, druga prebrojava misice i bavi se fajtom, a pojavljuje se i novi termin maco sonje, samo da upotpuni konfuziju.
uzasno je zbunjujuce kad ne razmisljamo kao jedinstven entitet, znam.
Posted
Niste vezbale, kao muski. Znas ono, ajmo sad svi zajedno: Sudija peder! I tome slicno. Brothers are doing it for themselves.
Posted
da,da. sta znam ,meni bilo dovoljno kinky sto ste rodjeni na isti dan, pomislih sudbina- (ko marina abramovic i ulay :D) a i nju konacno da smirim pored nekog normalnog i finog decka:D
Meni je ona segsi od pocetka, samo sam tad kad si mi je pomenula bio u nekim teskim pricama pa sam procenio da je bolje da se drzim po strani. Ali posto se nismo ozbiljnije upoznali tj. nisam iskoristio tih cuvenih 5 minuta da ostavim utisak, ta prica i dalje ostaje :D A ja sam i dalje normalan i fin, naravno.
Posted
tumacenje ti je potpuno pogresno. ja sam konstatovao da su svi skocili na termin nerd sonja, a da pritom niko nije dao svoje tumacenje sta to znaci, posto sam ubedjen da svako ko je komentarisao taj termin percepira drugacije.
Posted

mnogo se laicko koplje slomilo na ovom topiku, a u stvari treba pustiti gli dr zlija da odrzi eks katedra predavanje.