Jump to content

Kakve burek teme volite?

dakle, kakve burek teme volite? 32 members have voted

1. 1. elem, kakve burek teme volite?

• prazne
    • sa sirom
    • sa mesom
    • sa jabukama
    • sa pečurkama
    • sa šunkom i kačkavaljem
    • sa eurokremom
    • pica burek teme
    • sa linoladom
    • sa zeljem
    • sa golim ribama/tipovima
    • sa alkoholom
    • sa drogom
    • sa kockom
    • sa sektama
    • sa pederima
    • samo burek tema sa mesom je prava burek tema, ostalo su pita teme

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

traži se 200, 350, 560 grama ili koliko već želiš -_-kakva crna četvrtina, otkud ja znam čega je to četvrtinaili komad/parče, čega, kolikog?grami su jedina objektivna stvar
tepsije. ja samo tako i poznajem, kad sam ja bio dete (davno) kod nas u provinciji se prodavalo na osmine, pa kad hoces malo vise a ti trazis 2 osmine. samo sa mesom i sirom, samo to je burek, sve ostalo je falsifikat. 2 osmine sa mesom, molim lepo. hvala. krce mi creva.
  • Author

I meni ide na kurac taj beogradski seljački običaj, ne samo za burek. Recimo, hoću da kupim jabuke na pijaci, tražim osminu korpe ko sav normalan svet, a onaj me belo gleda :mad:

primitivac jedan, ne zna ta je tako svuda u svetu.

Ja bih sad jedan burek sa jogurtom za doručak. 1/8 praznog, 1/7 sa mesom i 1/6sa sirom. To je jedini prava razmera, ugrađena u dimenzije egipatskih piramida.

Edited by Evi_

• 1 month later...

Sta je to tacno 250 grama? Dvesta pedeset grama cega?Kada trazim cetvrtinu i dobijem odgovor "koliko grama?" ja se uvek potrudim da udjem iza ceone kosti tog staaaarogradjanskog prodavca. Koji deo od "cetvrtina tepsije" nije jasan? Ko kupuje dve tone i tista kila automobila? Kupujes 1auto, pola praseta, dva bataka, dimljenu skushu na polovine.O estetici i tehnikama zagrizaja da i ne govorim

Edited by CowBoy

Četvrtine ili osmine! Ovo proseravanje sa gramima :puke:

Edited by Moća

• Author
Sta je to tacno 250 grama? Dvesta pedeset grama cega?Kada trazim cetvrtinu i dobijem odgovor "koliko grama?" ja se uvek potrudim da udjem iza ceone kosti tog staaaarogradjanskog prodavca. Koji deo od "cetvrtina tepsije" nije jasan? Ko kupuje dve tone i tista kila automobila? Kupujes 1auto, pola praseta, dva bataka, dimljenu skushu na polovine.O estetici i tehnikama zagrizaja da i ne govorim
To je to
i zašto nema opcije "burek sa lezbejkama"?ccc
+1i crncima!

prijavio sam te.

drukaro -_-

To je to
tu smo svi"svijet nije narancha te da se trga na kriske" rekao Juro Stublic jos na pocecima civilizacije, ali to smo valjda prevazisli

pravitm burek se kupuje na komad :sleep:

burek.jpg

drukaro -_-
zajebavam se, nisam.ima u subotici ona pekara, burek sa svacim otprilike.

jel? gde? sutra sam u subotici, mogla bih da overim jedan sa cokoladnim crncem :piggy:

• Author

Je l taj čokoladni crnac retardirana lezbejkinja? :wub: