panta rhei Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 traži se 200, 350, 560 grama ili koliko već želiš -_-kakva crna četvrtina, otkud ja znam čega je to četvrtinaili komad/parče, čega, kolikog?grami su jedina objektivna stvartepsije. ja samo tako i poznajem, kad sam ja bio dete (davno) kod nas u provinciji se prodavalo na osmine, pa kad hoces malo vise a ti trazis 2 osmine. samo sa mesom i sirom, samo to je burek, sve ostalo je falsifikat. 2 osmine sa mesom, molim lepo. hvala. krce mi creva.
henrik larsson Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 I meni ide na kurac taj beogradski seljački običaj, ne samo za burek. Recimo, hoću da kupim jabuke na pijaci, tražim osminu korpe ko sav normalan svet, a onaj me belo gleda
ordi Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 primitivac jedan, ne zna ta je tako svuda u svetu.
Dagmar Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 (edited) Ja bih sad jedan burek sa jogurtom za doručak. 1/8 praznog, 1/7 sa mesom i 1/6sa sirom. To je jedini prava razmera, ugrađena u dimenzije egipatskih piramida. Edited September 25, 2012 by Evi_
Caligula Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 (edited) Sta je to tacno 250 grama? Dvesta pedeset grama cega?Kada trazim cetvrtinu i dobijem odgovor "koliko grama?" ja se uvek potrudim da udjem iza ceone kosti tog staaaarogradjanskog prodavca. Koji deo od "cetvrtina tepsije" nije jasan? Ko kupuje dve tone i tista kila automobila? Kupujes 1auto, pola praseta, dva bataka, dimljenu skushu na polovine.O estetici i tehnikama zagrizaja da i ne govorim Edited November 23, 2012 by CowBoy
Moća Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 (edited) Četvrtine ili osmine! Ovo proseravanje sa gramima Edited November 23, 2012 by Moća
henrik larsson Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Sta je to tacno 250 grama? Dvesta pedeset grama cega?Kada trazim cetvrtinu i dobijem odgovor "koliko grama?" ja se uvek potrudim da udjem iza ceone kosti tog staaaarogradjanskog prodavca. Koji deo od "cetvrtina tepsije" nije jasan? Ko kupuje dve tone i tista kila automobila? Kupujes 1auto, pola praseta, dva bataka, dimljenu skushu na polovine.O estetici i tehnikama zagrizaja da i ne govorimTo je to
dunja Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 i zašto nema opcije "burek sa lezbejkama"?ccc+1i crncima!
Caligula Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 To je totu smo svi"svijet nije narancha te da se trga na kriske" rekao Juro Stublic jos na pocecima civilizacije, ali to smo valjda prevazisli
Aće Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 drukaro -_-zajebavam se, nisam.ima u subotici ona pekara, burek sa svacim otprilike.
dunja Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 jel? gde? sutra sam u subotici, mogla bih da overim jedan sa cokoladnim crncem
henrik larsson Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Je l taj čokoladni crnac retardirana lezbejkinja?
Recommended Posts