Jump to content

Kakve burek teme volite?

dakle, kakve burek teme volite? 32 members have voted

1. 1. elem, kakve burek teme volite?

• prazne
    • sa sirom
    • sa mesom
    • sa jabukama
    • sa pečurkama
    • sa šunkom i kačkavaljem
    • sa eurokremom
    • pica burek teme
    • sa linoladom
    • sa zeljem
    • sa golim ribama/tipovima
    • sa alkoholom
    • sa drogom
    • sa kockom
    • sa sektama
    • sa pederima
    • samo burek tema sa mesom je prava burek tema, ostalo su pita teme

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

Posted

Lepo je znati šta forumaši vole.

Sekte su majka...dobra je i droga ali nisam znao da je multiple choice :(

Splačine :yucky:

Ako može da se objasni fenomen prodaje bureka na meru, da li majstori imaju vage, ko je podelio narod pa se u NSu kupuje na komad a u BGu na miće. Fala.

Povraca mi se od ovog bureka.

Ako može da se objasni fenomen prodaje bureka na meru, da li majstori imaju vage, ko je podelio narod pa se u NSu kupuje na komad a u BGu na miće. Fala.
toe fenomen da su Beogradjani pametni, ya razliku od svih ostalih koji smatraju da cetvrtina moze da bude egzaktna mera. mislim od cega cetvrtina? vidjao sam cetvrtine od 400 grama i one od 180.tek pre dvadesetak godina, kada su Beograd naselili kojekakvi dodjosi, burek se poceo prodavati na cetvrtine. to u moje vreme nije bilo.

Crnogorčine.

burek od juce.

jako je bitno kakavim se nožem burek teme seku. nož za burek teme je jedan od bitnijih izuma.

• Author
toe fenomen da su Beogradjani pametni, ya razliku od svih ostalih koji smatraju da cetvrtina moze da bude egzaktna mera. mislim od cega cetvrtina? vidjao sam cetvrtine od 400 grama i one od 180.tek pre dvadesetak godina, kada su Beograd naselili kojekakvi dodjosi, burek se poceo prodavati na cetvrtine. to u moje vreme nije bilo.
+1Takvima bih uveo i da sve ostalo što kupuju, uzimaju na četvrtine. Nečega.

Edited by henrik larsson

Ček sad, ne prodaje se na grame nego na četvrtine? Dođeš i kažeš dajte mi 1 četvrtinu, 1 polovinu...Kod nas se prodaje na komad, a 1 komad je 1/4 tepsije. Istina, ima raznih 1/4 al možeš me 1 zajebati, drugi put neću doći.Sve ovo pitam da ako 1 dođem u BG i poželim da pojedem burek da znam kako da tražim isti, da ne provale da sam dođoš...

provaliće da si Crnogorčina <_<

Ček sad, ne prodaje se na grame nego na četvrtine? Dođeš i kažeš dajte mi 1 četvrtinu, 1 polovinu...Kod nas se prodaje na komad, a 1 komad je 1/4 tepsije. Istina, ima raznih 1/4 al možeš me 1 zajebati, drugi put neću doći.Sve ovo pitam da ako 1 dođem u BG i poželim da pojedem burek da znam kako da tražim isti, da ne provale da sam dođoš...
Ako budeš ovako tražio provaliće te odmah. U Bgd-u se traži parče, a ne komad.

traži se 200, 350, 560 grama ili koliko već želiš -_-kakva crna četvrtina, otkud ja znam čega je to četvrtinaili komad/parče, čega, kolikog?grami su jedina objektivna stvar

i zašto nema opcije "burek sa lezbejkama"?ccc