Miralem Posted June 16, 2014 Posted June 16, 2014 knjigu mnjah... mada bolje i knjiga nego meki poklon, tj meko nasledstvo u ovom slucaju.
logoped Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 ubiješ se od ovoga sveta ionako kad umreš mada su bolesti neobične. neki se leče, a neki puste svoje telo samo da utihne, bez lekara i vradžbina, al to nije tema topika znam al ono sa parama mislim udeliti siromahu siromah šta može sebe dati ne možeš, al i to sam digod pročitala, pa se ne računa
ToniAdams Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 nije mi jasno, vi ozbiljno raspravljate na ovu temu? siguran sam da svako u odredjenim okolnostima moze da dodje u situaciju da mu ovo padne na pamet. ali o tome je bespredmetno raspravljati iz racionalne perspektive, buduci da se radi o stanjima suzene svesti. depresija je klinicko stanje, a ne odluka.
ToniAdams Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 želja za samoubistvom može biti sasvim racionalna mislim da nisi razumela sta hocu da kazem. raspravljati iz ove perspektive o toj temi nije racionalno.
Agni Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Ja se sigurno nikada ne bih ubio, osim mozda ako bi mi Mustang kritikovala frizuru.
Miralem Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 nije mi jasno, vi ozbiljno raspravljate na ovu temu? siguran sam da svako u odredjenim okolnostima moze da dodje u situaciju da mu ovo padne na pamet. ali o tome je bespredmetno raspravljati iz racionalne perspektive, buduci da se radi o stanjima suzene svesti. depresija je klinicko stanje, a ne odluka. videces ti kad postanes toliko debeo da ne mozes da prodjes kroz vrata i dodje televizija da te snima.
Amelija Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 Ja se sigurno nikada ne bih ubio, osim mozda ako bi mi Mustang kritikovala frizuru. iju, meni je jednom rekla da mi je glupa frizura i da izgledam kao Jevrejka a sada bi mi sigurno rekla da ličim na lezbejku
Recommended Posts