Patty Lee Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 ne bih, nemam herca. uzela bih predlog u razmatranje zbog, sta znam, neke bolestine.znam samo da nikada ne bih skocila s mosta. kada se zamisljam u toj situaciji, uhvatim sebe kako brinem sta ce biti sa mojim stvarima ako se natope prljavom vodom.eto, zbog ovako povrsnog razmisljanja me sad treba ubiti. Ozbiljno, a ako neko već reši da to učini, jel'da da je bljak da mu to neko onemogući?bljak je.
Shan Jan Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Covek oce da se samoubije kad se nadje u teskoj situaciji iz koje ne vidi izlaz. A kako se zna da forumasi na sve imaju odgovor ja sam siguran da ovde niko nece da se samoubije. In other words, ja bi se ubio da nema foruma :(
Aće Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 (edited) ako bih bio terminalno bolestan, ubio bih se. poveo bih sa sobom puno puno politicara i slicnih bitangi, sto podrazumeva veliku bombu ili gas neki kao u dubrovki, mozda i nesto kao u bioskopu sosane drajfus. posle bih bio heroj i vecno ziveo u srcima gradjana. Edited September 27, 2012 by garoviks
gagorder Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 ako bih bio terminalno bolestan, ubio bih se. ja ovo ne razumem. ionako bi umro kad bi bio terminalno bolestan, čemu dodatni napor?
pere urban x Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 (edited) ako bih bio terminalno bolestan, ubio bih se. poveo bih sa sobom puno puno politicara i slicnih bitangi, sto podrazumeva veliku bombu ili gas neki kao u dubrovki, mozda i nesto kao u bioskopu sosane drajfus. posle bih bio heroj i vecno ziveo u srcima gradjana.nikada neko ovakav da bude terminalno bolestan.uvek neki metiljavi koji ne mare za opste dobro, samo im je u glavi kako sto pre da se rastanu sa dusom Edited September 27, 2012 by pere urban x
Aće Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 ja ovo ne razumem. ionako bi umro kad bi bio terminalno bolestan, čemu dodatni napor?ako samo legnem i cekam da dodje, kako onda ove druge da povedem sa sobom?
gagorder Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 ako samo legnem i cekam da dodje, kako onda ove druge da povedem sa sobom?mi smo ionako svi terminalno bolesni. resistance is futile. samo se redom sahranjujemo.
pt 2.0 Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 ja ovo ne razumem. ionako bi umro kad bi bio terminalno bolestan, čemu dodatni napor?izbegavanje bola, želja da se živi dok se živi i tako to.a i ovo sa političarima je kul. ja bih pljačkala banke pride.
henrik larsson Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Ja bih se ubio isključivo pod uslovima.
MayDay Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 mi smo ionako svi terminalno bolesni. resistance is futile. samo se redom sahranjujemo.cim si se rodio, grob ti se otvorio. :De zato ja ne volim da spavam. to mi dodje samo uvezbavanje smrti..
gagorder Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 (edited) @ptpa pazi, teza nije bila da bi se neko ubio zato što ne može da trpi konkretno stanje (bol, nemoć, etc.), nego da bi se ubio kad bi znao da je terminalno bolestan i upravo pod uslovom tog saznanja. i još, tu situaciju bi iskoristio da uradi nešto za šta inače nema herca. ono što mu daje kuraž je izvesnost ne samo da će izbeći sankciju, nego i da će mu trošak (za ostvarivanje ciljeva) biti nula (ionako bi umro, dakle ništa ne gubi). mislim, retko oduran koncept. Edited September 27, 2012 by gagorder
henrik larsson Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 A i familija će mu najebati posle smrti.
gagorder Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 A i familija će mu najebati posle smrti.ti si, henriče, jedan car.
Recommended Posts