Jump to content

Da li biste se ubili i pod kojim uslovima?

dakle? 62 members have voted

1. 1. da li biste?

• zašto da ne, već sutra ako treba
      19
    • nikako, nikada
      6
    • samo ako bih bio mlogo bolesan
      16
    • samo ako ne bih imao više novaca
      6
    • samo ako ne bih imao sreće u ljubavi
      4
    • samoubistvo je osnovno ljudsko pravo
      27
  2. 2. koji način preferirate?

• u svoja 4 zida
      25
    • teatralno ali da ne smetam nikome
      10
    • tearalno ali da još nekog zajebem
      22
    • hladno oružje
      3
    • toplo oružje
      9
    • otrov
      11

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

ubio bih se iz čiste radoznalosti

Da, a ima vise hipotetickih razloga:1) Ako procenim da je dalje postojanje besmisleno.2) Ako bi to bilo jedino bekstvo iz patnji (bolesti/nasilja/itd.)3) itd.

ubio bih se, iz zasede

Edited by exTRaGluv

• Author
medjutim, niko ne zna, zapravo, da li bi se ubio ili ne, sve dok ne dodje taj trenutak.
i ja mislimbtw ja lično bih eventualno uzela u razmatranje tu opciju samo u slučaju neke boleštine ili sličnoga da li bih htela i da li bih smela -- ne znamsve ostalo je bzvz (tipa nemam više posao, ajd da se ubijem)
moja eventualna odluka da se ubijem bi se jako loše završila po neke druge ljude...
a i ovo je bitan faktor

ja ću se sigurno ubiti iz nehata. kao na primer, uhvatiću se za struju... ili još bolje gledaću kako na mene naleće kamion ubica, a ja, ovakva kakva jesam, odložiću rešavanje tog problema za kasnije, a kasnije će biti kasno a onda ću na vratima raja svetom petru prepričavati šta se zaista dogodilo i kako je do toga došlo... i tako do kraja večnosti.

ubila bih se iskljucivo pod idealnim uslovima, nista manje

Ubio bih se vrlo rado, ali sam picka pa ne smem.

• Author
ubila bih se iskljucivo pod idealnim uslovima, nista manje
ispravno

Ja kake sam kurate srece, siguran sam i da skocim u reku da se ubijem ne bih uspeo iz prve nego bih isplivao, al bih od ladne vode fasovao zapaLenje pluca, pa bih nesto kasnije umro u mukama, pistolj bi se zaglavio, a uze bi puklo od tezine pre negoli me udavi, da popijem otrov sigurno bi bio sa isteklim rokom i samo bih dobio tezak proliv. Taj neki kamion pred koji bi izaso ko slepa zivana, sigurno bi skrenuo da me izbegne i uleteo na stanicu punu postenog sveta i djaka. Stoga i ne pokusavam da se ubijem da izbegnem neprijatnosti sebi i drugima.

Samo ako mi država obezbedi civilizovan, brz i bezbolan način.I garanciju.A i smanjila bi se prenaseljenost sveta.Ozbiljno, a ako neko već reši da to učini, jel'da da je bljak da mu to neko onemogući?

dakle?
(a' zasto teras ljude da sebi oduzimaju zivot, kontradiktorno )?kako glasi tvoj epitaf?edit:snasao sam se, hvala bogu. opcija 'Delete My Vote'

Edited by burazer

ja ce su udaviti u moru kablova. pisace se bluz pesme o tome..

vi koji ste za da, popunite bar donorsku karticu.

Ozbiljno, a ako neko već reši da to učini, jel'da da je bljak da mu to neko onemogući?
da.