Jump to content
IGNORED

Da li biste se ubili i pod kojim uslovima?


Amelija

dakle?  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

  • Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • cmrlj

    8

  • Прслин

    7

  • Indy

    6

  • mire

    6

Uvek sam govorio da je neophodna SOS linija za pomoc pri samoubistvu. Ne ona za odvracanje nego konkretna pomoc, sa savetima i idejama za delanje...
200pagn.jpg
Link to comment

Kako nikad? jab se ubio cim bih skontao da sutra vise necu mocu da se ubijem. Ubio bih se ako je ostanak u zivotu veci bol od samoubistva. Ili ako znam da me ceka ponizenje i tako to...

Link to comment

ne slažem se sa nautilusom. svako živi svoj život, a sumnjam da neko ozbiljno uzima samoubistvo u obzir ako nije iscrpeo svu energiju koju ima za život, ili ako ne trpi neizdrživ bol.mislim da je osuđujuća reakcija tih okoline zapravo sebičan čin, jer kad se neko ubije, ne gledaju šta je taj nesrećnik trpeo, nego kako se sami osećaju.jer ako neko već hoće da se ubije, to znači da mu ljubav bližnjih, iako ju je svesan, nije dovoljna, a ne da je nije uzeo u razmatranje. a nastavljati život samo zbog bližnjih, kad bi najradije prekinuo ne deluje kao neko zadovoljavajuće rešenje, barem bi mene tako nešto bacilo u još veći očaj.

Link to comment

+1 sebicni su oni koji coveku oduzimaju cak i pravo da raspolaze sopstvenim zivotom. ovo mi jedino ne vazi ako imas sitnu decu. sacekaj malo da porastu pa se onda pozdravljaj sa zivotom.

Link to comment

Чекајте, значи има ментола који сериндају другима како да се убију а онда оду својим путем срећни што су испали паметни, па ако се неки депресивац после тога рокне по тим детаљним упутствима (или на неки свој начин, подстакнут нечијим лицемерним просеравањем о слободи), њима дође мило? Или свеједно јер је то, је л' те, свачије право? :isuse:

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...