henrik larsson Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 +1Uostalom, i mene su samoubijali u moje vreme.
Milogled Bluff Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Mozda sam se i ja nekad samoubio. Pogresi covek.
Аврам Гојић Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 (edited) malo je burek tema, ali ajde.tacno bih se ubio da mi sada zagori proja, kad su rebarca uspela savrseno.nadam se da to odgovara na ovo pitanje, posto bolji odgovor niko ne moze ni dati. samoubistvo je verovatno najveci problem egzistencije, posto je za taj cin potrebno razumom prevladati ogromnu biolosku prepreku sadrzanu u nagonu za prezivljavanjem po svaku cenu. mene, kao, cudi to sto terminalno bolesni od raka ne skoce kroz prozor i ne zavrse sa tim mucenjem sebe i svoje okoline, i, kao, zelim da mislim da bih to ja uradio. medjutim, niko ne zna, zapravo, da li bi se ubio ili ne, sve dok ne dodje taj trenutak.zavrsicu ovo izlaganje odlicnim odgovorom Satana Panonskog na pitanje zasto se ne ubije:"Da mi mati ne place". Edited September 19, 2012 by Marko M. Dabovic
Mil@n Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Ubio bih se istog momenta kada bi mi lekar rekao da pucam corke tj da ne mogu da imam dece :(Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
pt 2.0 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 znam kako izgleda želja da se umre/ne postoji, i znam kako nastaje.nemam ni najmanju predstavu kako izgleda razmišljanje o samoubistvu.
Leia Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Previse je to posla za nesto sto ti ionako ne gine
pt 2.0 Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Previse je to posla za nesto sto ti ionako ne ginesmrt je ponekad dovoljno manje nepodnošljiva od života.
Leia Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 smrt je ponekad dovoljno manje nepodnošljiva od života.Ih, ponekad.
nisam ja Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 jas se juče ubio od četvrt piva i četvrt kajsije što je u opakom bakru pečena. a pčela se ubila samo da bi mi dala do znanja da treba da odjebem od njinog kamiona.
MancMellow Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 moja eventualna odluka da se ubijem bi se jako loše završila po neke druge ljude...
Recommended Posts